Search
Close this search box.

Xenia ja Simppa

Xenia ja Simppa ovat sympaattiset kaverukset, jotka tykkäävät kulkea yhdessä ja pötkötellä vieretysten. Xenia on nuorekas ja utelias touhuilija, Simppa hieman rauhallisempi ja harkitsevaisempi. Simppa tarjoaa ihanasti Xenialle turvaa aina jos Xenia säikähtää jotain.

Aluksi Xenia oli kaksikosta arempi, mutta nyt aktiivisempi viilettäjä. Vaikuttaisi myös leikkisältä, ei vain vielä oikein ymmärrä kun ihmiset yrittävät leikittää. Simppa viihtyy vähän enemmän omissa oloissaan lepäilemässä, mutta kulkee kuitenkin aina mukana kun Xenia tahtoo mennä touhuilemaan.

Aluksi molemmat olivat arkoja uudessa paikassa, mutta melko pian rupesivat jo yhdessä tutkiskelemaan paikkoja. Silittelyyn eivät ole ihan vielä olleet valmiita, mutta uskaltautuvat jo melko lähelle ihmisiä touhutessaan yhdessä, kunhan vain saavat kulkea aina omilla ehdoillaan.

Paras koti Xenialle ja Simpalle olisi varmaankin sellainen, jossa on rauhallista ja omaa tilaa saatavilla aina jos alkaa jännittää. Lapsiperheessä saattaisivat stressaantua. Suhtautumisesta muihin eläimiin ei tietoa, mutta muiden kissojen kanssa tulisivat mahdollisesti ihan hyvin toimeen, kun ovat populaatiotaustaisia.

Xenia ja Simppa ovat vielä vähän arkoja, mutta rauhallisten ja kärsivällisten ihmisten kanssa heistä tulisi varmasti ihana parivaljakko tuomaan lämpöä kotiin!

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.