fbpx

Sima ja Tippa

Sima (creme poika) ja Tippa (kilppari tyttö) etsivät yhteistä kotia, jossa pääsisivät viettämään kissanpäiviä.

Kumpikin on syntynyt populaatiossa ja vasta totuttelee ihmisiin. Simasta on jo kuoriutunut rohkea leikkijä ja Tippakin innostuu yhä useammin leikkimään ihmisen kanssa ja etsii turvaa Simasta. Siman on arvioitu olevan noin kaksi vuotias ja Tipan n. vuoden ikäinen.

Tipalla on kaliki-virus, mikä tarkoittaa että stressaavissa tilanteissa voi tulla flunssaoireita ja suun haavaumia. Kaliki ei parane kokonaan vaan Tippa on oireettomanakin viruksen kantaja, mutta pystyy elämään aivan normaalia elämää kunhan stressi minimoidaan. Kaliki ei tartu ihmisiin, mutta toisiin kissoihin herkästi, joten on todennäköistä että myös Simalla on kaliki-tartunta. Kummaltakin on poistettu muutama hammas, mutta suut ovat muuten hyvässä kunnossa. Tulevan kodin kannattaa silti varautua vuosittaisiin hammastarkastuksiin, kuten kaikkien kissojen kohdalla.

Lisää kalikista voi lukea täältä: https://www.hesy.fi/kissan-kalikivirus/

Sima ja Tippa etsivät kotia leikattuina, rokotettuina, loishäädettyinä, sirutettuina sekä fiv/felv-testattuina (neg).

Olisitko valmis tarjoamaan näille kissoille kodin? Ota yhteyttä sähköpostitse adoptio@kky-ry.fi ja kerro seuraavat asiat:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Siman ja Tipan säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissojen hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista omia paikkoja kissoille.

-Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissoja odottaisi luonanne?

 

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.