Close this search box.

Sima

Ihana Sima etsii omaa kotia!

Sima on oranssi, komea kolli, joka saattaa aluksi ujostella. Mutta kun ihminen ei enää jännitä, on Sima esillä ja tulee hakemaan herkkuja ja leikkimään. Herkkujen yhteydessä Simaa on saanut silittää, josta herra ei ollut moksiskaan. Herkuttelun lisäksi Siman harrastuksiin kuuluu iltavillit, ja ihmisten puuhien ihmettely.

Sima tykkää muiden kissojen seurasta, mutta kovin dominoivat lajitoverit saavat Siman stressaantumaan. Myös pienet lapset ovat Simalle selvästi liian pelottavia. Stressaavassa ympäristössä Simalle on aiemmin kehittynyt hutipissailua, joka kuitenkin on loppunut, kun Sima on päässyt sille sopivampaan ympäristöön.

Sima etsii ensisijaisesti lapsetonta kotia tai kotia, jossa lapset ovat jo isoja. Omassa kodissa olisi myös hyvä olla kissakaveri, johon Sima saisi tutustua pitkän kaavan kautta, kaikessa rauhassa. Jos kaveria ei ennestään löydy, lähtisi Sima mielellään samaan kotiin kaverinsa Oboen kanssa! Sima voisi sopia myös kotiin, jossa ei ole muita eläimiä, kunhan Simalle on tarjolla paljon ihmisseuraa ja virikkeitä

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Muita kodinetsijöitä: