fbpx

Sima ja Tippa
Sima (creme poika) ja Tippa (kilppari tyttö) etsivät yhteistä kotia, jossa pääsisivät viettämään kissanpäiviä. Kumpikin on syntynyt populaatiossa ja vasta totuttelee ihmisiin. Tippa ja Sima soveltuvat kotiin jossa Sima ja Tippa saisivat olla kaksin. Siitä huolimatta vaikka kissat asuvatkin ensikodissa jossa on pieniä lapsia ja muita kissoja, eivät he välttämättä sovellu pienlapsiperheeseen/kissatalouteen.

 

Sima on noin kaksi vuotias nuorehko poika joka on pikkuhiljaa ensikodissa alkanut innostumaan leikeistä ja ruoka maistuu pojalle enemmän kuin hyvin. Antaa jo pikkuhiljaa koskettaa vaikkakin vain vähän aikaa. Sima on alkanut päivä päivältä tottua jo ihmisiin. Sima kuitenkin hakee turvaa Tipasta ja Tippa on saanut Siman rohkaistumaan ja saanut herran pois sängyn altakin. Sima on alkanut kiinnostumaan myös lapsista vaikka onkin vielä vähän pidättyväinen.

15.10.2022

Simasta on kuoriutunut ihana yksilö muutaman kuukauden sisään. Poika jaksaisi leikkiä  vaikka tuntikausia mutta varamammalla ei puhti riitä moiseen. Sima rakastaa kaulasta rapsuttamista ja harjaaminen on aivan parasta siman mielestä.

Tippa on noin vuoden ikäinen nuori tyttö joka on innostunut yhä useammin leikkimään ihmisen kanssa ja arkipuuhien katsominen tuolilta tai vierestä onkin Tipan lempipuuhaa. Tippa on myös innostunut leluista ja helinäpallot ovat Tipan mielestä aivan parasta. Tippa on myös alkanut hienosti tottumaan lapsiin. Tippa se jaksaa vain leikkiä ja on vienyt myös kaverinsa Siman leikin hurmioon. Tipalla on kaliki-virus, mikä tarkoittaa että stressaavissa tilanteissa voi tulla flunssaoireita ja suun haavaumia. Kaliki ei parane kokonaan vaan Tippa on oireettomanakin viruksen kantaja, mutta pystyy elämään aivan normaalia elämää kunhan stressi minimoidaan. Kaliki ei tartu ihmisiin, mutta toisiin kissoihin herkästi, joten on todennäköistä että myös Simalla on kaliki-tartunta. Kummaltakin on poistettu muutama hammas, mutta suut ovat muuten hyvässä kunnossa. Tulevan kodin kannattaa silti varautua vuosittaisiin hammastarkastuksiin, kuten kaikkien kissojen kohdalla.

Lisää kalikista voi lukea täältä: https://www.hesy.fi/kissan-kalikivirus/

Sima ja Tippa etsivät kotia leikattuina, rokotettuina, loishäädettyinä, sirutettuina sekä fiv/felv-testattuina (neg).

Olisitko valmis tarjoamaan näille kissoille kodin? Ota yhteyttä rohkeasti sähköpostitse ensikotiin ja kerro seuraavat asiat:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Siman ja Tipan säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissojen hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista omia paikkoja kissoille.

-Millainen perhe, koti ja elämänrytmi kissoja odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.