Search
Close this search box.

Sima ja Tippa

Ihastuttava kaksikko Sima ja Tippa etsivät ikiomaa loppuelämän kotia.

Tippa on utelias kilpparityttö, joka seuraa ihmisiä joka paikkaan tarkkailemaan mitä ihminen tekee. Koskeminen ei vielä tunnu Tipasta täysin oikealta, mutta sitä harjoitellaan herkkujen avulla.

Sima on oranssi komea kolli, joka on alkuun Tippaa arempi. Kun ihminen ei enää jännitä, on Sima esillä ja tulee hakemaan herkkuja ja leikkimään. Herkkujen yhteydessä Simaa on saanut silittää, josta herra ei ollut moksiskaan.

Kaksikon yhteisiin harrastuksiin kuuluu iltavillit sekä ikkunasta naapureiden tarkkailu. Ruokailutottumuksissa selkeästi kissoille tarkoitettu raakaliha ja nappulat maistuu paremmin kuin märkäruoka. Ensikodissa on vieraillut pieniä lapsia, joista kissat selkeästi stressaantuivat. Tämän takia kaksikko etsii ensisijaisesti lapsetonta kotia tai kotia, jossa lapset ovat jo isoja.

Kissat luovutetaan leikattuna, sirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä. Kissoja ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Mikäli kiinnostuit Simasta ja Tipasta, kerro sähköpostissa minkälaista kotia tarjoaisit kissoille.

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.