Search
Close this search box.

Ryhdy vapaaehtoiseksi

Kissoja voit (käytännössä) auttaa monella tavalla. Voit ottaa osaa KKY:n tapahtumien järjestämiseen fanituotteiden myyjänä, kahvionpitäjänä tai katulipas- ja  ruokakeräyksien toimitsijana. Toimintamme kaksi kivijalkaa ovat kuitenkin ensikodit ja toimitilan hoitorinki. Niihin tarvitsemme jatkuvasti sitoutuneita vapaaehtoisia.

Ryhtyisitkö ensikodiksi?

Tarvitsemme jatkuvasti kissarakkaita sitoutuneita ensikoteja. Maksamme kissasta koituvat ennalta sovitut eläinlääkärikulut sekä lääkkeet, ruoan ja hiekan ja lainaamme kaikki kissatarvikkeet.

Sinä tarjoat kotisi, aikaa ja rakkautta kodittomalle.

Opastamme kaikissa kissan hoitoa koskevissa kysymyksissä.

Ryhtyisitkö hoitorinkiläiseksi?

Toimitilan asukeista huolehtii aamuin illoin hoitorinki, jonka perustehtävä on kissojen ruokinta, lääkintä ja kissatalon siistiminen. Tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti sekä vakivuoroon sitoutuvia että varahenkilöitä. 

Emme vaadi vankkaa kissakokemusta, vaan halua oppia uutta kissoihin ja kissojen hoitoon liittyen! Hoitorinkiläisen tulee olla täysi-ikäinen.

Hoitorinkiin liittyvä saa käytännön opastuksen ja vertaistukea muilta hoitoringin jäseniltä.

Tule mukaan, autetaan kissoja yhdessä

Miten olisi vaikkapa iltapäivä kissojen kanssa leikkien ja lässyttäen?

Ryhtyisitkö kissakummiksi?

Kissakummi toimii hoitorinkiläisen kaverina tai yksin, seurustelee kissojen kanssa ja leikittää niitä. Tarkoitus on erityisesti saada sähikäiset sosiaalistumaan ja huomaamaan, että ihmiset ovat loppujen lopuksi aika mukavia.

Voisitko auttaa meitä muulla tavalla?

Vapaaehtoisia tarvitaan mm.

Jos sinulla on mielessäsi jokin muu tapa auttaa tai tiedossasi on mahdollinen yhteistyökumppani, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!