Ryhdy vapaaehtoiseksi

Kissoja voit (käytännössä) auttaa monella tavalla. Voit ottaa osaa KKY:n tapahtumien järjestämiseen fanituotteiden myyjänä, kahvionpitäjänä tai katulipas- ja  ruokakeräyksien toimitsijana. Toimintamme kaksi kivijalkaa ovat kuitenkin ensikodit ja toimitilan hoitorinki. Niihin tarvitsemme jatkuvasti sitoutuneita vapaaehtoisia.

Ryhtyisitkö ensikodiksi?

Tarvitsemme jatkuvasti kissarakkaita sitoutuneita ensikoteja. Maksamme kissasta koituvat ennalta sovitut eläinlääkärikulut sekä lääkkeet, ruoan ja hiekan ja lainaamme kaikki kissatarvikkeet.

Sinä tarjoat kotisi, aikaa ja rakkautta kodittomalle.

Opastamme kaikissa kissan hoitoa koskevissa kysymyksissä.

Ota yhteyttä ensikodit@kky-ry.fi  tai täytä alla oleva hakemus. (HUOM. Käytännön syistä haemme ensikoteja VAIN TAMPEREELTA JA LÄHISEUDUILTA! Lähetä hakemus vain jos asut  ed. mainitulla alueella)

Ryhtyisitkö hoitorinkiläiseksi?

Toimitilan asukeista huolehtii aamuin illoin hoitorinki, jonka perustehtävä on kissojen ruokinta ja huoneiden siistiminen. Tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti sekä vakivuoroon sitoutuvia että varahenkilöitä. Usein tarvitsemme myös autollisia ihmisiä kyytimään kissojamme toimitilalta eläinlääkäriin tai ensikotiin.

Hoitorinkiin liittyvä saa käytännön opastuksen ja vertaistukea muilta hoitoringin jäseniltä.

Ryhtyisitkö kissakummiksi?

Kissakummi toimii hoitorinkiläisen kaverina tai yksin, seurustelee kissojen kanssa ja leikittää niitä. Tarkoitus on erityisesti saada sähikäiset sosiaalistumaan ja huomaamaan, että ihmiset ovat loppujen lopuksi aika mukavia.

Voisitko auttaa meitä muulla tavalla?

Vapaaehtoisia tarvitaan mm.

Jos sinulla on mielessäsi jokin muu tapa auttaa tai tiedossasi on mahdollinen yhteistyökumppani, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake niin olemme sinuun yhteydessä:

Muita vinkkejä & hyödyllisiä linkkejä