Olet täällä: Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry - Tampere > Auta > Liity jäseneksi

Oletko kiinnostunut kissoista?

Haluatko kannattaa työtä, jota teemme hylättyjen, kodittomien ja kaltoinkohdeltujen kissojen hyväksi?

Liity Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry:n jäseneksi!

Jäsenmaksu on 27 € / vuosi.

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa “lähetä”. Hallitus käsittelee jäsenhakemuksesi seuraavassa kokouksessaan ja lähettää sinulle ohjeet jäsenmaksun maksamista varten. Tervetuloa mukaan!

Lomakkeella antamiasi tietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla, eikä niitä luovuteta kolmansille tahoille ilman suostumustasi.

Jäsenhakemus

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Kuukausilahjoitajana saat tuoreet uutiset, terveiset ja tarjoukset joka kuukausi sähköpostilla.

Yhdistyksen yhteystiedot löydät täältä

Mukaan vapaaehtoiseksi

Haluatko mukaan yhdistyksen toimintaan vapaaehtoisena? Tutustu eri tapoihin auttaa tai ota yhteyttä!

Katti-Matti jäsenlehti

Lue jäsenlehden uusimmat artikkelit täältä