Search
Close this search box.

Työkokeilu

KKY:lle on mahdollista tulla työkokeiluun. Työkokeilu auttaa ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojen selvittämisessä tai sillä voidaan tukea paluuta työelämään pitkän poissaolon jälkeen. Työkokeilu KKY:llä voisi sopia sinulle, jos:

  • Mietit mahdollisesti eläintenhoitoalan koulutusta, mutta haluaisit nähdä ensin millaista päivittäinen työskentely eläinten kanssa voisi olla.

  • Toivot työpäiviin toistuvia rutiineja, ja kuitenkin myös sitä että päivät on aina vähän erilaisia.

  • Kaipaat paikkaa jossa voi työn ohessa harjoitella sosiaalisia taitoja, kunhan olet kuitenkin kykeneväinen keskustelemaan ja sopimaan työtehtävistä muiden kanssa.

Me tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kodittomien kissojen parissa. Työhön kuuluu kissoista huolehtiminen, kuten kissojen ruokinta ja lääkintä sekä kissojen hyvinvoinnin seuranta, sekä liittyvät siivoustehtävät. Kissojenhoitotyö KKY:llä antaa monipuolista kokemusta erilaisista kissoista, vaihdellen sylikesyistä kissoista sairaisiin ja pelokkaisiin tapauksiin. Hoidettavia kissoja on kerrallaan noin 20-30. Työvuoroissa työskennellään hoitorinkiläisten kanssa, työvuoron perusvahvuus on kolme henkilöä. Tarjoamme opastusta ja vertaistukea. Työpaikkaohjaajina toimii kokeneet hoitorinkiläisemme. Työaika ja työpäivät sovitaan työkokeilijan kanssa, vuorot voivat sijoittua aamuun (alkaen klo 9) tai iltaan (päättyen klo 21). Työpäiviä on viikottain 1-5 ja päivittäinen työaika on 4-8 tuntia.

Jos haluat meille työkokeiluun, ota yhteyttä hallitukseemme hallitus@kky-ry.fi. Selvitä mahdollisuutesi työkokeiluun myös TE-toimiston tai kuntakokeilun asiantuntijan kanssa. 

Lue lisää työkokeilusta

Siirryt Työmarkkinatori-sivustolle.