Search
Close this search box.

Maia

Maia on valloittava, n. 8-vuotias tyttökissa. Ihmisen läsnäolo on hänelle tärkeää, ja Maia etsiikin siksi kotia, jossa hänelle riittäisi paljon aikaa ja läsnäoloa, eikä joutuisi olemaan pitkiä aikoja yksin.

Maialle tuntuu maistuvan enimmäkseen nappulat, ja märkäruuista kelpaa vain (ilmeisesti) gourmeet tälle neidille.

Hän on asunut elämänsä toisten kissojen kanssa, mutta on ollut nyt stressaantunut muiden (kuin tuttujen) kissojen läsnäolosta. Mikäli Maian tahtoo toisen kissan kanssa asumaan, tulee varautua hitaaseen ja pitkään tutustuttamisprosessiin. Maian vanhat kaverit ovat pareittain, ja Maia on jäänyt porukan ”ulkopuolelle”, koska harvoin adoptoidaan 3 kerrallaan. On kuitenkin mahdollista harkita Maian palauttamista jonkin tutun kaksikon seuraan (mikäli he vielä haluaisivat olla yhdessä), mikäli adoptoijalla olisi halu adoptoida heitä kolme. Tällä hetkellä kissapörssissä ei ole tätä porukkaa enempää tarjolla, mutta lisäämme tähän yhteyteen sitten heistä tietoa, kun pääsevät pörssiin asti.

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.