fbpx

Elsa

Miu…

minä olen Elsa. Asuin ennen osana populaatiota mutta sitten minut otettiin kiinni ja vietiin sisälle, jossa tarjotaan ruokaa ja on lämmin ja suojaisaa. Nuo ihmiset usein ääneen ihmettelevät missä olen, kun olen löytänyt hyvän paikan joko jostain varjoisasta nurkasta tai korkealta kaapin päältä. Sieltä on hyvä seurata muiden touhuja. Kyllä minä joskus lähden liikkeelle vaikka joku kaksijalkainen olisikin paikalla, mutta lähelle ei vielä uskalla sellaista päästää.

Kerran minut nukutettiin ja siitä en tiedä sen enempää kuin että enää en tule kiimaan enkä joudu synnyttämään. Laittoivat minuun myös sirun ja jotain ainetta, että olisin suojassa sairauksilta. Ihan hyvä siis kai, vaikka pelottavaa se olikin.

Asustelen tällä hetken ensikodissa ainoana kissana ja ilman sähläystä onkin turvallisempi liikkua ympäriinsä ja käydä ihmettelemässä mitä ihminen keittiössä kokkaa.

Nuo ihmiset sanoo, että toivovat että minulle löytyy ymmärtäväinen ja kärsivällinen koti, jossa on kokemusta arasta kissasta. Itse sanoisin, että minne menenkin, etsin sieltä jonkun hyvän piilon. Tai useamman.  Se ihminen siellä saa sitten näyttää kaikin mahdollisin tavoin, että ei tahdo minulle pahaa. Sitten kun siihen luotan, voin palkita tämän ihmisen läsnäolollani.

Jos uskot että voisit luottamukseni voittaa, laita viestiä sähköpostiin. Kannattaa jo valmiiksi kertoa kattavasti itsestäsi koska muuten saat vastauksena hirveän liudan kysymyksiä ennen kuin päästään sopimaan tapaamisesta.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.