Search
Close this search box.

Kerria

Kerria on populaatiosta loukutettu, arviolta 5-vuotias tyttökissa. Se on vasta vähän aikaa asustellut ensikodissa, mutta rohkaistunut nopeasti. Jo nyt se uskaltaa hakea namin kädestä sekä tulla keittiöön odottelemaan ruokaa, kunhan on toiset kissat ihan lähellä tukena ja turvana. Kerria ottaa tilaa haltuun ja antaa leluille kyytiä, narun päässä olevan sulkalelun perässä uskaltaa tulla sänkyynkin leikkimään. Namien ja leikityksen avulla kesyyntyminen etenee varmasti jatkossakin sujuvasti. Vielä ei olla yritetty koskea tai silitellä, kiinnostuneena Kerria kuitenkin katselee kun toiset kissat nauttivat silityksistä ja kiehnäävät ihmisen lähellä joten kasvatellaan luottamusta ja odotellaan, että Kerria itse uskaltautuu ihmisen lähelle. Nyt toisinaan jo uskaltaa haistella sormia, vaikkei namia tarjolla olisikaan. 🙂

Ruokahalu on kohdillaan, raakaruoka on ihan ehdotonta lempparia. Lyhyehkön tuttavuuden perusteella on vielä vaikea kuvailla tytön luonnetta kovin tarkkaan, mutta reippaalta ja uteliaalta vaikuttaa, kiinnostus kohdistuu ruoan ja toisten kissojen lisäksi myös ihmisiin. Kerria tarvitsee omassa kodissaan kissaseuraa.

Kerria on rokotettu, steriloitu, loishäädetty ja testattu negatiiviseksi fivin ja felvin osalta. Hampaat on hoidettu syksyllä -23 ja muuten on perusterve, ei ole havaittu pulmia terveydessä.

Mikäli olisit kiinnostunut tarjoamaan Kerrialle oman kodin, ota yhteyttä ensikodit@kky-ry.fi ja kerro millainen perhe, koti ja arki kissaa luonanne odottaisi. Riittävän kattavan hakemuksen myötä sovitaan aika, jolloin voitte tulla tutustumaan Kerriaan Nokialle ensikotiin.

Vastaa ainakin näihin kysymyksiin:

  • Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?
Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.