Katti

Huomionkipeä Katti etsii loppuelämän kotia.

Katti pitää ihmisistä ja rakastaa huomiota, kuten silityksiä ja sylissä nukkumista. Katti tykkää katsella ikkunasta maailman menoa ja juosta hiirilelujen tai pallojen perässä. Hän nukkuu yöt mieluiten sängyn jalkopäädyssä tai omassa piilopaikassa. Katilla on kuitenkin myös luonnetta, ja hän hyökkää ihmisen käden kimppuun jos häntä härnää tai hän saa silityksistä tarpeekseen. Katti ei pidä kovista äänistä, syliin nostamisesta tai suljetuista ovista. Katilla on joskus ollut tapana käydä tekemässä pissat vessan lattiakaivoon.

Katilla on todettu hypertrofinen kardiomyopatia. Sairaudessa sydänlihas alkaa paksuuntua ja vähiten sydämen toiminta heikkenee edeten vajaatoimintaan. Sairauteen ei ole parantavaa hoitoa ja se on etenevä. Sairaus on kuitenkin vasta alussa ja Katti voi tällä hetkellä hyvin. Sairaus näkyy Katista nopeana hengityksenä. Katilla on tällä hetkellä jokapäiväisenä lääkityksenä 1/4 Benakor Vet. Jos vointi pysyy hyvänä, sydämen kontrolli 6-12 kk päästä.

Olisiko sinulla tarjota Katille loppuelämän koti? Vastaathan hakemuksessa kattavasti ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.