Search
Close this search box.

Yhdistyksellä uudet Facebook-sivut

Yhdistys otti käyttöön helmikuun 2022 aikana uudet Facebook-sivut.

Uudet sivut tulivat ajankohtaiseksi, sillä vanhojen sivujen kanssa oli teknisiä ongelmia, joita ei yrityksistä huolimatta saatu korjattua. Myös ihmiset yhdistyksellä ovat vaihtuneet vuosien kuluessa ja alkuperäiset ylläpitäjät ovat poistuneet toiminnasta. Siten emme saa kaikkia työkaluja, kuten lahjoitustyökaluja, käyttöön.

Uudet ja vanhat sivut säilyvät hetken ajan rinnakkain, jotta mahdollisimman moni vanha seuraaja löytää tiensä uusille sivuille. Jokainen voi auttaa meitä saavuttamaan suuremma yleisön jakamalla sivumme kavereilleen ”Kutsu kavereita” -toiminnolla!

Facebook-sivujamme seuraamalla saa kaikki ajankohtaiset asiat omalle aikajanalleen. Facebookissa kerrotaan paitsi yhdistyksen kissoista, myös yhdistyksen järjestämistä tapahtumista, kuten avoimista ovista, ja muista ajankohtaisista asioista. Kannattaa siis ottaa sivut seurantaan, mikäli et ole vakikävijä kotisivuillamme!

Löydät uudet Facebook-sivut tästä osoitteesta: https://www.facebook.com/KissojenKatastrofiyhdistysKKYry

 

Jaa & Vaikuta

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.