Search
Close this search box.

Taistelu pentujen pelastamiseksi jatkuu ja apuasi tarvitaan

Viime viikolla päivitimme Thurdin ja Narfin päivystyskeikoista. Tilanne oli jopa niin huono, että pelättiin 40 asteen kuumeessa olevan Thurdin jäävän sinne eläinlääkärin pöydälle. Mutta oikea viruslääkitys, tukiruokinta ja ensikodin sinnikäs höyryhengitysprojekti auttoivatkin lopulta pikkuisen taas elävien kirjoihin, ja ruoka alkoi ensi kertaa maistua eilen perjantaina!  Lämmin kiitoksemme Tampereen molemmille päivystysklinikoille ja teille, jotka autoitte meitä lahjoittamalla varat näihin käynteihin.

Myös Pupun silmätulehdukseen lääkitys puree (kuva oik.). Mutta sitten saman ensikodin Tupu, Hupu, Lupu ja Hemmo sairastuivat pahaan räkätautiin. Veljenpojat joutuvat tänään päivystykseen nesteytettäväksi, koska mitään ei edes pakkoruokinnalla päädy pieneen vatsaan.

Kulut ovat tuplaantumassa, mutta työ jatkuu.  Autathan meitä edelleen pentujen kulujen kattamisessa! Lahjoitustilimme numero on FI93 5730 0820 3289 34, viestiksi PENNUT. Nyt on myös mahdollista lahjoittaa MobilePaylla, numero 67708.  Keräyslupamme numero on RA/2019/1078 29.11.2019 (Sisä-Suomen poliisilaitos)

Sen sijaan flunssasta ensimmäisenä toipunut Nova ei väistynyt veljen ja siskon viereltä koskaan. Kuvassa vielä flunssainen Thurd vierihoidossa. Turkinharjaamisneuvotteluissa Nova on edelleen järkähtämätön, joten ensikodin antama lempinimi onkin Peikko.

Jaa & Vaikuta

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.