Search
Close this search box.

Lakialoite eduskuntaan

Kansalaisaloite.fi-palvelussa tuli 9.3.2021 vireille kansalaisaloite “Kissakriisi hallintaan – kissojen tunnistusmerkinnän ja leikkauttamisen puolesta”. Kansalaisaloite pyrkii saamaan valmisteltavaksi lain, jolla rajoittaa kissojen hallitsematonta lisääntymistä ja jolla saattaa kissat tunnistemerkinnän kautta valtakunnalliseen rekisteriin. Kissojen tunnistemerkintä auttaa kadonneiden kissojen päätymistä takaisin omistajalleen ja edistää vastuullista eläimenpitoa. Lisää perusteluja aloitteelle voit lukea kansalaisaloitteen sivulta. KKY ry on vahvasti mukana aloitteen edistämisessä.

Kannatathan lakialoitetta kissan arvon nostamiseksi: leikkautus ja tunnistusmerkintä olisi saatava lakisääteiseksi. Kannatus vaatii vahvan tunnistautumisen.

Jaa & Vaikuta

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.