Hiiri

Hiiri on elämää nähnyt tyttökissa, jolla korvat repsottavat ja kieli on haljennut. Jokin menneisyyden trauma katkaisi Hiireltä kulmahampaan, joka yhdistyksen toimesta poistettiin.

Hiiri ei ilmeisesti ole juurikaan ollut ihmisen seurassa, sillä se suhtautuu hoitajiin kovin epäluuloisesti ja pelokkaasti. Tällä hetkellä Hiiri asustelee muiden adoptiovalmiiden kissojen seurassa yhdistyksen toimitilalla Raholassa. Hiiri on koko ajan kuitenkin rohkaistunut ja reipastunut, ja syö nykyään nameja ihmisen tarjoamana ja lähtee leikkiin mukaan keppilelun kanssa.

Hiiren kodilta odotetaan perehtyneisyyttä aran kissan kanssa elämiseen. Hiiri ei ole aggressiivinen, mutta on mahdollista, että Hiiri elää uudessa kodissaan alkuun hyvinkin ihmiseltä piilossa ja liikkuu vain silloin, kun kukaan ei ole näkemässä.

Hiiri saattaisi hyötyä rohkeamman kissakaverin esimerkistä, mutta se ei ole vaatimus. Tärkeintä Hiirelle on sopivan ihmisen löytäminen.

Kerro hakemuksessasi kissakokemuksestasi sekä vastaa ainakin seuraaviin kysymyksiin:

  • Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?
Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.