Search
Close this search box.

Kangasalan komistukset

Elokuussa tuli toimitilalle Kangasalta talon alta loukutettu veljespari, komeita mustavalkoisia kissauroksia. Nimiksi tuli supisuomalaiset perinteiset Seppo ja Heikki.  Heikin silmäluomi oli sisäänpäin kääntynyt ja ärsytti silmän pintaa, ja lisäksi silmän alla oli ilmeisesti tappelussa saatu haava. Silmää jouduttiin lääkitsemään, ja lopulta luomi leikattiin. Heikki ei tietenkään hoitotoimenpiteistä tykännyt, mikä ehkä vaikutti siten, että kun Seposta kehittyi ulospäin suuntautunut hyppypuskija, niin Heikki antoi veljen hoitaa ihmissuhdehommat ja oleskeli mieluiten raapimispuun pussissa tarkkailemassa.

Veljekset asustivat toimitilalla puolisen vuotta, ja kaikki toimijat rakastuivat köllyköihin.  Sitten löytyi ikioma koti. Sieltä saatiin seuraavat terveiset:

”Seppo ja Heikki tulivat uuteen kotiin Kangasalle to 24.1.2019. Ensimmäiset päivät veljeksillä meni uusia ääniä säikkyessä. Televisiota ja jääkaappia ihmeteltiin suuresti. Myös mattoa kummasteltiin kovin. Mutta mamman kanssa ovat nukkuneet samassa sängyssä ensimmäisestä yöstä saakka. Kyllä ovat reippaita poikia!

Seppo on arempi uusille asioille ja äänille. Kaipaa kovasti rapsutuksia ja läheisyyttä, ja antaa myös vieraiden rapsuttaa. Sepon kanssa on jo huollettu kynsiä ja kammattu turkkia. Varsinainen herrasmies!

Heikki the Grinch. Katsoa saa muttei koskea. Ihminen kiinnostaa kovin, mutta koskea ei saa kuin ohi mennen. Saattaa tuijottaa pitkän aikaa metrin päästä ja hurista niin, että koko poika tärisee. Mielettömän aktiivinen, utelias ja leikkisä tapaus. Kyllä Heikki vielä jonain päivänä silityksiinkin taipuu.”

Jaa & Vaikuta

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.