fbpx
Olet täällä: Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry - Tampere > Tapahtuma > PERUTTU: Avoimet ovet lauantaina 5.3.

PERUTTU: Avoimet ovet lauantaina 5.3.

EDIT 3.3.2022: Tapahtuma joudutaan valitettavasti perumaan infektioepäilyn vuoksi. Pyrimme järjestämään uuden tapahtuman tilanteen selvittyä.

Raholan kissatalon ovet avataan yleisölle löytöeläinten päivänä la 5.3. klo 12-15

Paikalla on kahvio herkkuineen sekä kissanesittelijöitä, joiden opastuksessa pääsee tutustumaan yhdistyksen kotia etsiviin kissoihin. Paikalla voi myös ostaa käsitöitä tai vaikkapa ilmoittautua mukaan toimintaan. Maksutapoina käy käteinen, korttimaksu sekä MobilePay.

Päivitys klo 13.45: Yhdistyksen hallitus on päättänyt ohjata puolet kahvio- ja käsityömyynnin tuotosta Ukrainan eläimille. Rahat lahjoitetaan OIPA:lle, joka tukee Ukrainassa työskenteleviä eläinsuojelutoimijoita.

Lue lisää OIPA:n keräyksestä Ukrainan eläinten avuksi: https://www.oipa.org/international/ukraine-emergency-also-for-animals/

Yhdistys ei voi rahankeräyslupansa puitteissa kerätä vastikkeetonta rahaa lahjoitukseksi Ukrainaan. Lahjoitukset ukrainalaisille eläimille kannattaa osoittaa suoraan paikallisille järjestöille. Luotettavia lahjoituskohteita on listattu SEY:n sivuilla: https://sey.fi/miten-ukrainan-elaimia-voi-auttaa/

Tervetuloa!

Mitä? Avoimet ovet

Missä? Jurvalankatu 2, käynti sisäpihan puolelta

Milloin? la 5.3. klo 12-15

Jaa & vaikuta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp