Milo-paita

Ennakkotilaus! Toimitus toukokuun 2021 aikana.

Milo-paita tekee paluun suuren kysynnän vuoksi! Tilaa nyt itsellesi tämä himsKATIN pähee paita! Unisex-mallinen t-paita kodin saaneen päivänpaisteemme Milon kuvalla.

100 % puuvillaa, unisex-malli, tarkemmat kokotiedot tuotekuvissa. Tuotekuvat ovat havainnollistavia ja valmis tuote voi hieman erota niistä.

Paidat painaa paikallinen Tam-Folio. <3

Poista

Milon tarina

Milo oli yksi pihalle ilmestyneistä kissoista, joilla ei ollut tiedossa kotiansa, vaan ne olivat kuljeskelleet kodittomana. Parivuotias smokkiin ja valkoisiin käsineisiin pukeutunut herra oli yhdistyksen toimitilalla alkuun hieman alakuloinen ja ehkä yksinäinenkin, kun ei FIV-positiivisena kissana voinut oleskella muiden kissojen kanssa samassa tilassa. Ensikotiin päästyään Milon turvapaikka sijaitsi sängyn alla. Parin kuukauden päästä Milo alkoi nauttimaan ajasta palvelusväen kanssa, sillä heiltä sai herkkuja. Hyvin äkkiä Milo oppi vaatimaan herkkuja ja ilmeestä näki, kun herkkuja ei ollut saanut tarpeeksi. Ensikoti alkoi kuvaamaan maanantai-ilmeitä, kun päivänsäde Milo ei ollut tyytyväinen herkkukiintiöön, ja tällaisesta kuvasta toimijamme innostuivat piirtämään kuvan painettavaksi paitaan. Milo-paidat ja -kangaskassit tulivat pian myyntiin, ja kuin huipennuksena Milo pääsi muuttamaan ikiomaan kotiin! Milon Instagram-sivuilla (@milonelamaa) pystyi seuraamaan, kuinka Milo puhkesi kukkaan rakastavan perheensä hyvässä hoidossa. Silitykset, harjaukset ja sylissä nukkuminen syrjäyttivät alakulon ja yrmeyden. Suureksi suruksi Milon onnellinen elämä päättyi pian äkilliseen sairastumiseen. Muistamme Miloa suurella lämmöllä. Persoonallaan ja tarinallaan hän kosketti lukuisia ihmisiä, ja hänen kuvaansa kantavat tuotteet ovat mahdollistaneet monen muun kodittoman kissan pelastamisen.
Kiitos Milon perheelle, että Milo sai viettää elämänsä viimeiset ajat rakkauden ympäröimänä. Otamme osaa suruunne. Hyvää ikiunta Milo. <3