Olet täällä: Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry - Tampere > Kaikki tuotteet > Arvokas-heijastin

Arvokas-heijastin

Arvokas-heijastimen mallina on komeista komein ja niin arvokas Rocky-poika.

Elämässään kovia kokenut kolli saapui Kky:lle tammikuussa -22 hyvin arkana ja pelokkaana. Ensikodissa kohtaamiensa kissakavereiden seura ja esimerkki antoi Rockylle turvaa ja rohkeutta niin paljon, että saatiin heräteltyä hieman luottamusta ihmisiäkin kohtaan.

Rockyn elämän lottovoitto tuli ikioman kodin muodossa. Siellä odotti omien turvallisten ihmisten lisäksi kaksi kissaystävää, joiden rohkaisemana Rocky kesyyntymisvauhti on ylittänyt odotukset. Nykyään hän tulee sohvalle viereen nukkumaan ja jopa hänen ylhäistä kylkeään on jo saatu silittää 😻

Rockyn kuvalla varustettu heijastin. Kuvan on suunnitellut ja piirtänyt Kiia Meskanen.

Heijastin on EN13356 sertifioitu pehmoheijastin. Halkaisija 60 mm. Kiinnitysmekanismina metallirengas + papukaijalukko.

Huom. tuotekuva on havainnollinen. Tuotteet toimitetaan syksyn 2022 aikana.

Tuotteen voi postittaa kirjeenä.

268 varastossa

Jaa & Ihastuta