Olet täällä: Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry - Tampere > Käsityöt > Kissanmintussa haudutettu kissanpeti

Kissanmintussa haudutettu kissanpeti

20,00 28,00

UUSIA PETEJÄ KAUPASSA
Kissanmintussa haudutetut kissanpedit – sinulle, joka haluat kissallesi jotakin aivan erityisen ihanaa!
Alunen käy myös perseen alle esim puistobissellä. Ei nurmikko tahraa pöksyjä, tai biitsillä hiekkaa mee väärään paikkaan kun mukava luksus-pefletti pitää takapuolen siistinä.
HUOM! Tuotteen käyttäminen peppu-peflettinä saattaa aiheuttaa alueen kissoissa hulluutta hakeutua lähellessi.

Tietoa tuotteesta:

Loimi puuvillaa
Vain tasopesu! -> Tuuletus on parasta, käsittele kuin villamattoa tai villaneuletta.
Pedit on turhautuneiden käsitöiden purkutuomiosta vapautunutta lankaa tai täysin uutta villaa.
Kuidut vaihetelevat villasta, alpakkaan, silkkiin, polyamidi-akryyli sekameteliin, villa-polyakryyli sekameteliin. Materiaalit käsitelty erikseen tuotekohtaisesti.
Tuotteet on tehnyt ja yhdistykselle lahjoittanut Marianne, tuhannet kiitokset hänelle ! <3
Poista

Jaa & Ihastuta