Viivi

Viivi on 7v. kodinvaihtaja joka on seurallinen ja kesy itse ihanuus. Viivi jutustelee ja puskee päin kun ojentaa käden. Viivi ei kuitenkaan ole ylenpalttisen huomionkipeä vaan osaa olla itsenäisesti mutta tykkää olla itsenäisesti lähellä.

Viivi etsii kotia jossa saisi olla huomion kohteena joko ainoana tai ei-dominoivan lajitoverin seurana. Viiville olisi hyvä jos kotona oltaisiin myös vapaa-ajallakin sillä neiti on hyvin seurallinen ja tulee syliinkin oma-aloitteisesti.

Viivillä oli tullessaan todella huono ja kipua tuottava hammashaaste, jota joutuu vielä hoitamaan keväällä sekä hammastarkastuksia täytyy suorittaa säännöllisin väliajoin. Viivi oli hammaskipujen takia nuollut toisen tassunsa karvattomaksi joten Viivin kodin on syytä ottaa hampaiden hoito erittäin vakavasti. Kissa on ammattilainen kivun peitossa ja stressistä/kivusta voi oireilla hyvinkin erikoisesti/piilossa.

Viivin koti on Viivin koko kissamaisuutta kunnioittava ja hänen tarpeitaan tyydyttävä sekä hänen terveyttään vaaliva. Oletko se sinä?

Viivi etsii kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet millaiseen kotiin Viivi pääsisi ja pohdi nämä asiat valmiiksi ennen adoptioaikeitasi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Viivin säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko Viivin hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä neiti saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe, koti ja elämänrytmi Viiviä odottaisi luonanne?