fbpx

Viennetta

Viennetta on arviolta 1,5 vuotias pienikokoinen arkatassu. Vaikka ruokatarjoilun aikana jaloissa pyöritäänkin ja annetaan silittää, ruoka-aikojen ulkopuolella tykkää piilotella rauhallisessa paikassa kissakaverin kainalossa. Viennettan unelmien kodista löytyisi reipas nuori kissakaveri, joka näyttäisi mallia, kuinka ihanaa kissan elämä onkin sekä ihmisiä, jotka ymmärtävät edetä aran kissan ehdoilla. Jos Viennettan tulevasta kodista ei kaveria löydy, hän voisi lähteä vaikka Lemmyn kanssa yhteiseen kotiin!

01/23 Päivitystä ensikodista: Viennettasta on kuoriutunut kehräävä ja ruokaa rakastava kissa, joka tykkää hengailla ensikodin porukan kanssa samassa tilassa. Vieraat ihmiset ovat vielä hyvin pelottavia ja silloin pysyttelee omassa piilossaan.

Viennetta luovutetaan loishäädettynä, rokotettuna, sirutettuna sekä steriloituna.

Jos kiinnostuit antamaan Viennetalle loppuelämän kodin, lähetä sähköpostia ja kerro millainen koti Viennettaa odottaisi.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.