fbpx

Loco

Loco on noin kaksivuotias tyttökissa, joka teki luonnosta loukutuksen jälkeen pennut ensikodissa. Nyt vauvat alkavat siirtyä maailmalle ja tämä oman arvonsa tunteva rouva etsisi itselleen rauhallista kotia, jossa tutustua ihmisiin omassa tahdissaan.

Loco suhtautuu ihmisiin varauksella ja vaatii aikaa sekä omaa rauhaa, jotta uskaltaa luottaa ihmisiin. Nimestään huolimatta Loco on rauhallinen ja antaa tehdä tarvittavat hoitotoimenpiteet nätisti, vaikkei vielä hakeudukaan ihmisten kanssa kontaktiin. 
Loco sai ensikodissaan pennut ja antoi alusta saakka ihmisten auttaa hoitamisessa, vaikka itse jännittikin kovasti ihmisten läheisyyttä. Öisin Loco rohkaistuu ja hiipii leikkimään pentujensa kanssa sekä satunnaisesti menee myös nukkumaan ihmisten jalkopäähän – jos pennutkin sinne ovat eksyneet. Myös hiljalleen saattaa antaa tutun ihmisen silittää hetken. 

Loco tulee toimeen muiden kissojen kanssa ja varmasti tykkäisi rohkeasta kissakaverista, joka näyttäisi mallia miten ihmisiin voi luottaa.

Laita rohkeasti viestiä ja kerro millainen koti sinulla olisi tarjota tälle ihanalle neidille.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.