Veikko ja Tarmo

Veikko ja Tarmo ovat kaksi kollipoikaa, jotka tulivat yhdessä 9 muun kissan kanssa samalta alueelta.  Ikää on Veikolla 7v ja Tarmolla n. 5v. Veikko ja Tarmo ovat tykästyneet toisiinsa, ja tykkäävät olla keskenään, minkä takia poitsut hakevatkin yhteistä kotia.

Tarmoa saa jo silittää ja poika tykkää rapsutteluista (katso video). Myös Veikko alkaa hiljalleen tottua sen verran ihmiseen, että pienet silittelyt onnistuu leikin ohessa.

Rauhallinen koti, jossa ei olisi pieniä lapsia olisi heille parhain. Kissoilla ei ole kokemusta koirista. Kissoja ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi.

Molemmat ovat Fiv-positiivisia. Tämä ei kuitenkaan menoa haittaa, sillä hyvällä perushoidolla kissat elävät vielä pitkään. Jos Fiv aiheuttaa hämmennystä, laita meille viestiä – vastailemme mielellämme! Lisätietoa löydät täältä.

Veikko ja Tarmo ovat sirutettu, rokotettu, loishäädetty ja leikattu. Poitsut ovat myös käyneet hammaslääkärissä, jossa hampaita on operoitu – nyt molemmilla on hyvät hampaat.

//  Terkkuja ensikodista!

Me ollaan tuon Veikon kanssa saatu olla nyt ensikodissa muutaman viikon verran. Ja voi juku, onhan tämä nyt mukavaa puuhaa! Ollaan saatu koko ajan nauttia täydestä ruokakiposta ja puhtaasta hiekkalaatikosta, puhumattakaan kaikesta tästä tilasta mikä meillä on juosta ja leikkiä. Mehän voitaisiin ihan tottua tämmöiseen ja haluttaisiin päästä kovasti jo omaan kotiin!

Pikkuhiljaa me ollaan alettu tottua tuohon meidän ensikoti-ihmiseen, vaikkakin Veikkoa vielä jännittää vähän enemmän mun minua. Mutta kyllä sekin on jo rohkeampi ku mitä me kumpikaan oltiin silloin ku tultiin tänne – kosketuksesta se ei oo vaan vielä oppinu tykkäämään. Mutta eiköhän se ajan kanssa, kun ottaa meikäläisestä mallia kun annan rapsuttaa itseäni! Kyllä me silti tykätään olla enemmän samassa tilassa tuon ihmisen kanssa, entä omissa oloissa ja piilossa.

Jostain kumman syystä tuo meidän ensikoti-ihminen kutsuu meitä halinalleiksi, en kyllä ymmärrä miksi. Kyllähän me tietty tykätään nukkua yhdessä, käveleskellä kylki kyljessä ja painitaan vähän väliä ku veljekset konsanaan.

Jos sulla ois sun mielestä meille sopiva koti tarjolla niin pistäppä tuolle meidän ihmiselle viestiä millainen koti ois meille tarjolla, ni se sit vastailee meidän puolesta. Ja meitä on varmasti mahdollista päästä myös katsomaan ihan paikan päälle! – Tarmo

Tiedot

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä