Veikko ja Tarmo

Veikko ja Tarmo ovat kaksi kollipoikaa, jotka tulivat yhdessä 9 muun kissan kanssa samalta alueelta. Pojat ovat nyt olleet toimitilalla toukokuusta asti, ja oma koti olisi heillä haaveena. Ikää on Veikolla 7v ja Tarmolla n. 5v.

Kissat ovat jo toimitilalla ollessaan rohkaistuneet jonkin verran, ja uskaltavat olla esillä ihmisten läsnäollessa. Veikko ja Tarmo ovat tykästyneet toisiinsa, ja tykkäävät olla keskenään, minkä takia poitsut hakevatkin yhteistä kotia.

Rauhallinen koti, jossa ei olisi pieniä lapsia olisi heille parhain. Kissoilla ei ole kokemusta koirista. Kissoja ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi.

Molemmat ovat Fiv-positiivisia. Tämä ei kuitenkaan menoa haittaa, sillä hyvällä perushoidolla kissat elävät vielä pitkään. Jos Fiv aiheuttaa hämmennystä, laita meille viestiä – vastailemme mielellämme! Lisätietoa löydät täältä.

Veikko ja Tarmo ovat sirutettu, rokotettu, loishäädetty ja leikattu. Poitsut ovat myös käyneet hammaslääkärissä, jossa hampaita on operoitu – nyt molemmilla on hyvät hampaat.

Veikkoa ja Tarmoa on mahdollista tulla katsomaan toimitilalle sovitusti. Laita meille kuitenkin ensin viestiä, jossa kerrot, millaisen kodin pojille tarjoaisit.

Tiedot

Ota yhteyttä