Search
Close this search box.

Vappu ja Viima

Vappu ja Viima on nuoria kissatyttöjä, ehkä vasta noin 1-2 vuotiaita. Tytöt on loukutettu keväällä Perhon kissapopulaatiosta ja saapuivat Nokialle ensikotiin vappuna. Kumpikin oli ultrattu tiineeksi ja Viima synnytti kaksi pentua toukokuun puolessa välissä. Näitä pentuja tytöt alkoivat yhdessä hoitaa. Vapun pentuja ei kuulunut ja ultrassa voitiin todeta että tiineys oli mennyt kesken jossain vaiheessa. Vappu saikin toimia hoitotätinä Viiman pennuille, jotka saivatkin kaksin verroin hoitoa ja huolenpitoa.

Nyt pennut on kasvatettu ja ne ovat muuttaneet omaan kotiin. Vappu ja Viima on steriloitu ja valmiina etsimään omaa rakastavaa loppuelämän kotia. Tytöt ovat parhaita ystävyksiä ja haluavat jatkaa matkaa ehdottomasti yhdessä. Tytöt kaipaavat rauhallista ja kärsivällistä omaa ihmistä, joka antaa aikaa ja tilaa totutella elämään kotikissana. Vappu on vähän varovaisempi ja tulee uusiin tilanteisiin Viiman perässä. Viima on reippaammin ottanut tilaa haltuun ja nopeammin lähtenyt leikkimään vieheen perässä. Matkaa kummallakin on vielä siihen sylikissan roolin, mutta hyviä edistysaskelia jo otettu ja luottamus ihmisiin alkaa
rakentua.

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.