fbpx

Valtti

Valtti tuli toimitilalle ison populaation mukana. Se on leikattu poika, jonka iäksi on arvioitu 2-4 vuotta.

Tämä kookas kissa on tällä hetkellä ihmisen läsnäollessa rauhallinen tarkkailija, mutta liian lähelle tuleva ihminen voi saada tassusta. Ei voi tietää millainen kissa Valtista paljastuu kun se rohkaistuu omassa kodissaan. Kodilta toivotaan kuitenkin ymmärrystä aran kissan kanssa elämisestä. Valtti on nauttinut toisten saman populaation kissojen seurasta, joten jos uudessa kodissa ei ole kissakaveria odottamassa, se voi muuttaa yhdessä vaikkapa kotia yhdistyksellä etsivän Lemmyn kanssa.

Valtti on rokotettu, sirutettu, kastroitu ja FIV/FelV-testattu (neg.).

Mikäli Valtti kuulostaa kotiinne sopivalta kissalta ja haluaisit hänet adoptoida, ota yhteyttä sähköpostilla. Kerrothan viestissäsi mm.

  • Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä Valtti saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi Valttia odottaisi luonanne?

Sopivat kotiehdokkaat voivat tulla tapaamaan Valttia toimitilallemme Raholaan.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.