fbpx

Vahvero ja Hilla

VAHVERO ETSII NYT KOTIA HILLAN KANSSA! Katso hellyyttävä video alta.

Vahverolla on vahva ja lempeä olemus, mutta vielä arkuutta ja etäisyyttä löytyy rutkasti ihmisiin päin. Vahvero on tullut hyvin toimeen muiden kissojen kanssa, erityisesti Hillan kanssa, joten etsii kotia Hillan kanssa yhdessä.

Vahvero on nauttinut ajanvietosta ylätasoilla mutta uskaltaa tulla alas aina kun luonto kutsuu ja uteliaisuus voittaa herkkujen perässä.

Vahverolle toivotaan kotia joka jättää odotukset kynnyksellä ja uskaltautuu elävöitymään kissan elämään Vahveron omien tarpeiden kautta.

Hilla on arviolta 2v. populaatiotaustainen neitikissa. Neitikissa ei koe kohtaamisetikettiä tarpeelliseksi ja siksi osoittaa suoraan piilottamatta mikäli ei pidä ihmisten yrityksistä vuorovaikuttaa neidin kanssa.

Hilla kuitenkin ei voi vastustaa toisia kissoja ja siksi etsii kotia jossa voisi aluksi kohdata uuden ympäristön Vahveron kanssa ja myöhemmin kodin omalla vaivannäöllä varustettuna myös ihmisolennon kanssa.

Parivaljakko etsii kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet millaiseen kotiin pariskunta pääsisi ja pohdi nämä asiat valmiiksi ennen adoptioaikeitasi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti parin säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kaksikon hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä neiti sekä herra saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe, koti ja elämänrytmi pariskuntaa odottaisi luonanne?

 

Osa kuvista kuvannut vapaaehtoinen: @rutteli

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.