fbpx

Vahvero ja Hilla

VAHVERO ETSII NYT KOTIA HILLAN KANSSA! Katso hellyyttävä video alta.

Vahvero on ruskeanraidallinen ja suurisilmäinen kasa rakkautta. Vielä vähän arahko, eli pitää omasta tilastaan korkealla huoneessa, mutta katselee alaspäin menoa rennosti. Nuuhkii käsiä jos siltä tuntuu, ja muutamia kertoja ottanut jo nameja kädestä <3 Syö näkyvillä kunhan on ympäristöön tottunut. Hän vain tarvitsee vähän aikaa ymmärtää, että kotielämä on luksusta!

Hilla taas on oranssinvalkoinen pieni vaatevaras B) Ruokamotivoitunut vielä suuremmalla skaalalla kuin Vahvero, Hillaa pystyy silittämään ja rapsuttamaan silloin kun märkäruoka on isketty kulhoon(tämäkin tietenkin kun Hilla on ympäristöönsä tottunut). Muulloin silittelyä onnistuu leikin yhteydessä tassusta, joten vielä on totuttelemista. Hilla on rohkea reviirin laajentaja, ja kulkee pitkin kämppää kuin kuningatar. Kerää varmaan pehmikettä valtaistuimelleen, kun välillä suussa kulkeutuvat paidat, sukat, tohvelit ja pölyhuiska. Hilla tarvitseekin paljon leluja mitä kannella, ja ehdoton lemppari on laserosoitin!

Parivaljakko etsii kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet millaiseen kotiin pariskunta pääsisi ja pohdi nämä asiat valmiiksi ennen adoptioaikeitasi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti parin säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kaksikon hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä neiti sekä herra saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe, koti ja elämänrytmi pariskuntaa odottaisi luonanne?

 

Osa kuvista kuvannut vapaaehtoinen: @rutteli

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.