Unto

Hii-ohoi! Laivuri Unto on valmis löytämään oman loppuelämän kodin.

Unto on noin 5-vuotias kolli, joka saapui yhdistykselle osana isompaa populaatiota. Untolla on hurmaavan pyöreä nassu, jonka taakse kätkeytyy vielä arkuutta hoitavaa ihmistä kohtaan. Unton olemus on toimitilalla oleillessa jo rauhoittunut, ja rauhallisin liikkein edeten myös rapsutukset onnistuvat ja ne tuntuvat ihanilta (katso vaikka videolta)! Omassa turvallisessa kodissa Unto pääsisi totuttelemaan lopullisesti rentoon sisäkissan elämään.

Unto on yhdistyksellä leikattu, sirutettu, rokotettu, FIV/FelV-testattu (neg.) sekä useasti loishäädetty. Unto haluaisi muuttaa rauhalliseen kissattomaan talouteen mahdollisesti jonkun laivakissa-kaverinsa, kuten esimerkiksi Urmaksen tai Hermanin kanssa. Untolla tai muilla laivureillamme ei ole kokemusta koirista. Unto on entisessä elämässään tottunut raakaan ravintoon ja omassa kodissa on hyvä varautua siihen, että märkäruokaan saatetaan suhtautua nirsoillen. Toimitilalla on maistunut raakaruoka sekä keitetty kala ja kana.

Jos kodistasi puuttuu liikavarpaita ja uskot olevasi Untolle se oikea, ota yhteyttä sähköpostilla! Kerro itsestäsi ja millaisen kodin voisit Untolle tarjota.