fbpx

Tuuli

Tuuli on arviolta 2-vuotias populaatiokissaneiti joka on populaationsa arin neiti muttei missään nimessä toivottomalla potentiaalilla.

Tuulin tarvitsee kaverin kohtaamaan ihmiset ja niiden oudot hajut ja tavat. Tuulia kiinnostaisi olla piilossa kunnes tuntuu turvalliselta poistua omalta turva-alueeltaan. Usein poistumiseen tarvitaankin paljon lämmittelyä ja rohkaisua niin ihmiseltä kuin lajitoverilta.

Kodin olisi hyvä olla tietoinen aran kissan tarpeista ja valmistautua pitkäjänteisesti Tuulin kotiutumiseen ja jalostumiseen kissamaiseksi itsekseen.

Tuuli on steriloitu, rokotettu, sirutettu ja FIV/FElV-testattu (neg.)

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet alla olevien kysymysten avulla millaiseen kotiin Tuulin pääsisi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Tuulin säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko Tuulin hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä neiti saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi Tuulia odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.