fbpx

Tossu

Tossu on isosta populaatiosta loukutettu nuori, suloinen poikakissa, joka opettelee elämään ihmisten parissa tällä hetkellä ensikodissa toisen kissakaverin kanssa. Tossu saapui ensikotiin 7.9.

Tossu on utelias ja tarkkailee ihmisten puuhia, mutta viihtyy vielä paljon omissa oloissaan. Ei kuitenkaan enää ole niin paljon piilosilla, kuin tullessa ja on päivä päivältä muuttunut rohkeammaksi. Leikkii, nukkuu ja syö samassa tilassa ihmisen kanssa. On tullut jo usein lähellekin ihmistä leikkimään ja pötköttelemään, mutta pelästyy helposti ihmisen lähdettyä liikkeelle. Koskettaa ei ole antanut.

Leikit ovat usein rajujakin ja tarjolla on hyvä olla paljon erilaisia leluja. Leikkii vielä enimmäkseen itsekseen, mutta pian varmasti myös ihmisen kanssa. Tykkää painia ja jahdata kissakaveria, joten kodissa olisi hyvä olla nuori ja leikkisä toveri. Voisi viihtyä myös ainoana kissana, jos kodissa on tarpeeksi virikkeitä.

Tossu tarvitsee joka tapauksessa kodin, jossa saa tutustua rauhassa ympäristöön ja ihmisiin. Kodissa olisi oltava Tossun käytössä oma tila, turvapaikka, josta käsin se saisi omaan tahtiin tulla tutustumaan uuteen ympäristöön ja uusiin ihmisiin. Jo lyhyessä ajassa Tossu on rohkaistunut paljon ja siitä kuoriutuu varmasti vielä oikein ihana tyyppi!

Tossu etsii kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg). Jos kiinnostuit Tossusta, laita sähköpostia, jossa kerrot millaisen kodin voisit kissalle tarjota. Kerro ainakin:

  • Perheestäsi ja muista talouden eläimistä. Millaiseen kotiin Tossu muuttaisi?
  • Elämäntilanteestasi; kissan kotiutuminen vaatii useimmiten aikaa. Onko elämäntilanteesi sellainen, että ehdit rauhassa tutustua kissaan?
  • Miten olet taloudellisesti valmistautunut kissanhoitoon? Onko sinulla mahdollisuutta huolehtia säännöllisten rokotuksien lisäksi myös mahdollisista yllättävistä kuluista?
  • Mitä toiveita sinulla on kissaan liittyen – miksi haluat adoptoida kissan
  • Onko kissalle hoitaja siltä varalta että sairastut tai lähdet matkalle
  • onko kodissasi jokin erillinen tila, jossa Tossu saa viettää aikaa omassa rauhassa omaan tahtiin uuteen kotiin tutustuen
  • Kissat voivat elää jopa 20-vuotiaiksi. Pystytkö sitoutumaan kissasta huolehtimiseen sen loppuelämäksi?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.