fbpx

Toimitusjohtaja

-Business is Business ja siihen se jää... toistaiseksi

Tämä voisi olla Toimitusjohtajan motto. TJ on nimensä mukaisesti Johtaja, joka ei alamaisilleen suo hymyä taikka lämmintä kättä.

Älä odota mitään Toimitusjohtajalta, Toimitusjohtaja odottaa sinulta jonka sinä toteutat avoimella sydämellä ja loppumattomalla pitkäjänteisyydellä. Tai lennät hänen Firmastaan ulos.

Toimitusjohtaja on hyvin huollettu (kastroitu, loishäädettu, sirutettu, fiv/felv-testattu, rokotettu) ja ajantasalla tarpeistaan eli säännölliset terveystarkastukset on parempi toteuttaa.

Tämä pölähtänyt söpöläinen ei ole järin kuullukaan miellyttävästä asiakaskokemuksesta, mutta siitäkin huolimatta sitä olisi hyvä molemmin puolin treenata. Kodin on hyvä ymmärtää millaisessa kovien arvojen maailmassa Toimitusjohtaja on menneisyydessään uinut ja pikkuhiljaa tutustuttaa pehmeyden ja lempeyden maailmaan jonne TJ kovan kuoren alla kaihoaa.

Toimitusjohtajalta terveisiä: Firmaan pääsee tuore kissakoti jolla vähintään 5.vuoden kokemus aroista kissoista. (toivottavasti ymmärsit vitsin. Tv: Toimitusjohtaja)  Firmaan voi tulla myös joku kiva likka assistentiksi, ehkä jamppakin.. kunhan ei jauha jotain Tiimiakatemian oppeja…sellaiset, pysykää kaukana. Mulla ei ole aikaa käydä teidän hakemuksia läpi niin mun RekryVastaava hoitaa nämä, eli laita sille typykälle viestiä tässä ilmoituksessa näkyvään sähköpostiosoitteesen. Jos et löydä sitä, et ole mun Firmassa.

 

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kaveri mukaan?

Macskan kanssa on kiva köllötellä.

Mukaani ottaisin hänet. Tueksi ja turvaksi - oman kaverini. Tutustu kissakaveriini.

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.