Close this search box.

Tippa

Tippa on utelias kilpparityttö, joka seuraa ihmisiä joka paikkaan tarkkailemaan mitä ihminen tekee. Koskeminen ei vielä tunnu Tipasta täysin oikealta, mutta sitä harjoitellaan herkkujen avulla. Tippa rakastaa leikkimistä, niin ihmisen kanssa, kuin myös muiden kissojen.

Tippa on luonteeltaan dominoiva ja herkemmät kissat jäävät helposti Tipan jalkoihin. Tippa on utelias ihmistä kohtaan ja Tippa voisi mahdollisesti pärjätä ainoana kissana, mikäli tarjolla on paljon ihmisseuraa ja leikitystä. Mikäli kodissa on muita kissoja, pitää Tipan tutustuttamiseen paneutua huolellisesti ja tarpeeksi hitaasti, jottei konflikteja synny kissojen välille.

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Muita kodinetsijöitä: