Search
Close this search box.

Timotei

Timotei, tuttavallisemmin Timppa, on äärimmäisen ihmisrakas kissa! Istuessasi sohvalle, Timppa tulee mielellään syliisi kehräämään. Saapuessasi kotiin, Timppa on useimmiten sinua ovella vastassa. Öisin Timppa saattaa tulla peittosi päälle nukkumaan. Päiväunille on kiva käpertyä sinne tutun ihmisen peiton alle.

Ikäisekseen Timppa on tosi leikkisä! Päivittäin on kiva leikkiä huiskan perässä ja painia kissanminttulelujen kanssa. Myös pallot saavat Timpan käsittelyssä kunnolla kyytiä! Päivittäin iskee myös ainakin yksi kunnon hepuli ja matot ovat makkaralla Timpan spurttien jäljiltä. Öisin ei riehuta, vaan nukutaan kuten ihmisetkin.

Timppa tarvitsee kodin, jossa ollaan paljon kotona (esim. etätyöläiset, eläkeläiset)! Yksin kotiin jäädessään Timppa saattaa jäädä miukumaan oven taakse. Timppa ei juurikaan innostu kissakavereista, ennemminkin stressaantuu niistä. Timppa haluaa ihmiseltä kaiken huomion itselleen. Timppaa ei suositella kotiin, jossa on pieniä lapsia (hepulituulella saatta läppäistä ohikuljoita). Suhtautumisesta koiriin ei ole tietoa.

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.