Tikli

Tikli on navettapopulaatiosta pelastetun porukan pelokkain jäsen.

Tikli etsii kotia, jossa osataan odottaa kissan luottamuksen muodostumista ja todellisen luonteen puhkeamista rähisevän lookin ja käytöksen takaa. Kokemus aroista kissoista on Tiklin kanssa tarpeen.

Tikli on tähän asti elänyt populaatiotovereidensa parissa, mutta voisi viihtyä myös ainoana kissana muuten sopivassa kodissa. Toisaalta rohkeampi kissakaveri voisi toimia esikuvana luottamussuhteen muodostamisessa ihmiseen. Hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti ja mietimme yhdessä, minkälainen koti parhaiten sopisi Tiklin tarpeisiin.

Yhdistyksellä ollessaan Tiklin hampaat on hoidettu ja jatkossa on tarpeen puhdistaa hammaskivi vuosittain. Tiklin terveys on muuten hyvä ja FIV/FelV-testi oli negatiivinen.

Jos kiinnostuit Tiklistä, laita sähköpostia, jossa kerrot millaisen kodin voisit kissalle tarjota. Kerro ainakin:

• perheestäsi ja muista talouden eläimistä
  • miten olet taloudellisesti valmistautunut kissanhoitoon
  • mitä toiveita sinulla on kissaan liittyen – miksi haluat adoptoida kissan
  • onko kissalle hoitaja siltä varalta että sairastut tai lähdet matkalle

Sopivat kotiehdokkaat pääsevät sovitusti tapaamaan Tikliä toimitilallemme Raholaan.