fbpx

Teppo

Päivitys 10.12.2022

Teppo on käynyt marraskuussa hammashoidossa, jossa otettiin röntgenkuvat ja poistettiin yksi poskihammas. Seuraavaa hammashoitoa suositellaan 6-8 kk päähän. Tepon silmät rähmivät toisinaan, mutta Teppo antaa nätisti putsata rähmät keitetyllä vedellä ja vanulapulla, eikä rähmiminen vaikuta Teppoa erityisesti häiritsevän.

Matin menetyksen jälkeen Teppo kaipasi veljeään ja muutti takaisin toimitilalle etsimään uutta kaveria. Viime aikoina Teppo on löydetty nukkumasta samassa kolossa Roopen kanssa. Roope voisikin olla sopiva kaveri muuttamaan Tepon kanssa yhteiseen kotiin.

Päivitys 8.9.2022

Tepon rakas ystävä Matti oli pakko lopettaa vaikeiden oireiden ja heikentyneen yleisvoinnin takia, joten tällä hetkellä Teppo etsii kotia, jossa sitä odottaisi lempeä kissakaveri.

Päivitys 4.8.2022

Teppo on toimitilalla asuessaan hitsautunut niin tiiviisti yhteen Matin kanssa, että tämä hurmaava duo etsii yhteistä kotia.

**

Teppo Tepi Tepostelija on arviolta 6-vuotias populaatiokissapoika. Tepillä on oranssi turkki joka tullessa oli takkuja täynnä. Tepin turkinhoidon lisäksi hoidettiin hampaat kuntoon, mutta hammashoidon aikana todettu parondontiitti on hyvä Tepin kodin huomoida.

Teppo Tepostelija on lempeä ja lauhkea kissa mikäli lähestyt häntä myös hänen luonteelle ominaisesti. Teppo on jokseenkin aranpuoleinen ihmisten suhteen ja tarvitsikin aikuisen kodin joka antaa Tepon lähestyä jos on lähestyäkseen. Teppo rakastaa raakalihaa ja on komea aurinkokissa niin sisältä kuin ulkoa.

Teppo on pitkällisen havainnoin jälkeen osoittautunut tarvitsevansa kaveria, mm. Matti samasta populaatiosta sopisi kaveriksi mikäli uudessa kodissa ei ole sopivaa kaveria.

Jos kiinnostuit Teposta, laita sähköpostia, jossa kerrot millaisen kodin voisit kissalle tarjota. Kerro ainakin:

  • perheestäsi ja muista talouden eläimistä
  • miten olet taloudellisesti valmistautunut kissanhoitoon
  • mitä toiveita sinulla on kissaan liittyen – miksi haluat adoptoida kissan
  • onko kissalle hoitaja siltä varalta että sairastut tai lähdet matkalle

Sopivat kotiehdokkaat pääsevät sovitusti tapaamaan Teppoa toimitilallemme Raholaan.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.