Tatti

Kotia etsii reipas ja ystävällinen Tatti.

Tatti on noin 5-vuotias FIV-positiivinen poika. Tatin taustoista ei ole kovin tarkkaa tietoa, mutta selkeästi se on tottunut ihmisiin, sillä rapsutukset ja silitykset ovat ihan parasta, ja syliinkin pojan voi nostaa. Välillä tuntuu, ettei leikkiaika loppuisi lainkaan ja energiaa vaan riittää ja riittää. Olisikin parasta, jos Tatille olisi leikkitoveriksi toinen FIV-positiivinen kissa, tai ihminen, jolla riittää paljon aikaa antaa huomiota.

Kun Tatti saapui yhdistykselle, se meni huonoon kuntoon ja lakkasi syömästä. Tämän syyksi arveltiin selkäkipua. Kipulääkityksen ja intensiivisen hoidon myötä Tatti parantui ja pääsi ensikotiin. Selkäkivun syytä ei löydetty, eikä se ole kokonaan parantunut. Tatti joutuukin syömään nyt päivittäin kipulääkettä, mutta onneksi lääke tulee syötyä aivan huomaamatta ruuan seassa. Tällä hetkellä selkävaiva ei vaikuta Tatin elämään mitenkään, poika on reipas ja leikkisä, juoksee ja hyppii onkilelun perässä innoissaan. Kuitenkin selän tilannetta täytyy jatkossakin tarkkailla.

Lisäksi Tatti on tosiaan FIV-positiivinen, eli on tärkeää käydä säännöllisesti eläinlääkärillä tarkastuksessa ja pyrkiä pitämään kissan elämä mahdollisimman stressittömänä. Kuitenkaan tällä hetkellä virus ei Tatille mitään oireita aiheuta. FIV:istä voit lukea lisää esimerkiksi täältä.

Tatti on erittäin reipas, ja ensikotiin muutettuaan oli jo heti ensimmäisenä iltana rohkeasti tutkimassa paikkoja ja tekemässä tuttavuutta ihmiseen. Leikkisyydestään ja energisyydestään huolimatta Tatti nukkuu yöt kiltisti, eikä ole ainakaan toistaiseksi osoittanut myöskään kiinnostusta huonekasveihin. Onkilelun lisäksi myös pallot ja muut pikkulelut ovat saaneet kyytiä, ja ikkunasta katseleminen on myös mieluisaa puuhaa, eli olisi hyvä, että Tatille olisi tarjolla ainakin yksi ikkuna josta katsella ulos.

Ensikodissa on osoittanut olevansa ystävällinen ja kiinnostunut kissaseurasta. Suhtautumisesta koiriin tai muihin eläimiin ei ole tietoa. Myöskään suhtautumisesta lapsiin ei ole tietoa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä suoraan ensikotiin sähköpostitse (iiris_kettu@hotmail.fi). Kerro jo viestissä millainen koti Tatille olisi tarjolla, tai jos heräsi kysymyksiä, vastaan myös niihin mielelläni. Tattia voi tulla myös tapaamaan Lukonmäkeen.

Tatti luovutetaan leikattuna, sirutettuna, loishäädettynä ja FIV/FeLV testattuna (Fiv+). Ei vapaasti ulkoilevaksi!