fbpx

Tamago

Moi mä oon Tamago.

Oon vähän ujompi alkuun ja vasta viime kuussa uskaltauduin hakemaan huomiota enskamammalta. Ennen sitä kattelin kauempaa ja saatoin mennä viereen kehräämään, jos muut sai rapsutuksia. Sen jälkeen kun tajusin silityksen olevan parasta, ei musta ookkaan pääsyt enää eroon. Haen rapsutuksia aina kovasti ja pusken mun päällä kättä vasten, silti sylissä vielä vähän jännittää, vaikken siitäkään pyristele pois.

Uudet ihmiset vähän jännittää ja silloin tykkään seurata tilannetta vähän sivusta, mutta kun paikalla on vaan kissakaverit ja enskamamma niin uskallan tulla täysin kuorestani esiin.

Oon kuulemma kauheen nätti poika, johtuu kaiketi mun nassusta. On mulla kans kivat silmät.

Tykkään aina nukkua mun kissakavereiden kans samassa kasassa, joskus tahallaan litistetään enskamamma kasan alimmaks ja nukutaan kaikki sen päällä! Sulla täytyy olla mulle sit kaveri kans tai sit nappaa joku mun kamuista mukaan myös.

Mun mielestä on ihan super kivaa jahdata erilaisia leluja, lemppareita on sellaset, joissa on naru ja keppi! Oon niin hurrrrrjam, että joskus hypin huti sängystä kun metsästän niin kovaa, mutta ei se mun menoa estä.

En kauheesti tykkää vedestä, mutta silti meen aina ihmetteleen kun enskamamma menee suihkuun, joskus vahingossa jopa kastelen itteni (HYI). Oon mä kerran sukeltanut myös vessanpönttöön, enkä sitä suosittele kenellekkään.

Oon niin hienostunut, että syön pääsääntöisesti raakalihapullia ja erilaisia sisäelimiä, näiden lisäksi kaikkea sokeritonta ja viljatonta sapuskaa. Kivipiiraa on hauskaa ainakin levitellä pitkin lattioita, enskamamman reaktiot on hauskoja kun se astuu huoneenlämpöiseen lihaan.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kaveri mukaan?

Tamagolle kelpaisi kaveriksi loistavasti Dali, Savu, Ichigo tai Mimi

Mukaani ottaisin hänet. Tueksi ja turvaksi - oman kaverini. Tutustu kissakaveriini.

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.