Taika ja Kerttu

Taika ja Kerttu ovat hurmaava mustavalkoinen kaksikko, joka on lähtöisin suuremmasta populaatiosta.

Kerttu on tytöistä nuorempi, arviolta noin 1-vuotias, ja hieman reippaampi. Se on perso ruualle ja herkuille ja uskaltaa kuukauden ensikoteilua jälkeen jo välillä nuuskutella ensikotimamin kättä. Kerttu tulee myös välillä ihmisen saapuessa huoneeseen tarkistamaan, kuka tulee ja tuoko tulija ehkä myös ruokaa! Kertulla on vielä pentumaista uteliaisuutta ja se voittaa jo usein jännityksen. Kerttu on myös kova tyttö puuhastelemaan ja lelupalloja (ja vanulappuja) löytyy sen jäljiltä milloin mistäkin.

Taika on tytöistä arempi ja pysyy vielä ihmisestä turvallisen välimatkan päässä. Pikkuhiljaa Taika on kuitenkin ottanut mallia Kertusta: tyttö on alkanut rentoutua ja sen löytää usein saunanlauteelta tyytyväisenä pötköttelemästä. Se on myös ensikotiaikana rohkaistunut kovasti ja hiippailee ruoka-aikaan syömään, vaikka ihminen jäisikin vakoilemaan. Taika stressasi ensikotiin tuloa kovasti ja stressireaktiona se pudotteli paljon karvoja. Tilanne on kuitenkin parantunut tarkemman ruokavalion ja kotiutumisen myötä.

Taika ja Kerttu tarvitsevat rauhallisen kodin, jossa niiden erityistarpeita ymmärretään ja palvelusväellä on paljon kärsivällisyyttä ja mielellään kokemusta kissoista. Tytöt luovutetaan ainoastaan sisäkissoiksi. Muita lemmikkejä ei omassa kodissa tulisi olla, sillä Taika stressaantuu niistä kovin. Myöskään vilkkaaseen lapsiperheeseen nämä tytöt eivät sovellu.

Tytöt on steriloitu, madotettu ja rokotettu ja uusi koti sitoutuu huolehtimaan säännöllisistä rokotuksista ja lääkäritarkastuksista tulevaisuudessa.

Jos kiinnostuit tästä ihanasta kaksikosta, ole yhteydessä ensikotiin sähköpostitse. Kerrothan mahdollisimman kattavasti itsestäsi, elämästäsi ja siitä, millainen koti sinulla olisi tytöille tarjota. Pohdithan myös taloudellista tilannettasi ja turvaverkkoasi: Oletko varautunut mahdollisiin yllättäviinkin eläinlääkäri kuluihin, joita lemmikkien kanssa voi tulla eteen? Onko sinulla tiedossa luotettava hoitaja kissoille, mikäli lähdet esimerkiksi matkalle?

Tiedot

Ota yhteyttä

Kerttu
Taika

 

Muita kodinetsijöitä