Tähkä

Tähkä on noin puolivuotias tabby-kuvioinen poikakissa. Tähkä tuli yhdistykselle sisarustensa Loimun, Kipinän ja Hipun kanssa. Tähkä on Kipinan kanssa porukan rohkein ja tulee mielellään leikkimään ihmisen kanssa, vaikka ihmisen lähestyminen muuten vielä epäilyttääkin.

Tähkä luovutetaan vain toisen kissan kaveriksi tai esimerkiksi Loimun, Kipinän tai Hipun kanssa yhdessä.

Tähkä on yhdistyksellä kastroitu, rokotettu, sirutettu ja loishäädetty. Tähkän emo on todettu FIV/FelV-negatiiviseksi.

Hakemuksen voi laittaa sähköpostilla. Kerrothan meille esimerkiksi seuraavista seikoista:

• Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Tähkää ja kavereita pääsee sovitusti tapaamaan Raholaan toimitilalle.