Täbi

– 2v poikakissa

-leikattu, loishäädetty, sirutettu, rokotettu

-fiv/felv-testattu (negatiivinen)

-ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi

-ei kokemusta lapsista tai koirista

-sopii rauhalliseen kotiin

Täbi on sähäkäs nuori 2 vuotias kollikissa. Täbi on kokenut kovia ulkona ollessaan ja tämän johdosta, häneltä puuttuu yksi alakulmahammas ja usko ihmisten hyvyydestä on heikko. Täbi on kuitenkin perusterve, puuttuvasta hampaasta huolimatta.

Täbin tunnistaa täplästä päälaelta ja kiukkuisesta luonteestaan. Täbi pitäisi paljon kodista, missä hän saisi rauhassa tutustua ihmisiin ja tulla pois kuorestaan. Täbi varmasti tykkäisi kissakaverista.

Täbi etsii siis kotia, missä hän saisi ilman kiirettä tutustua ihmisiin. Täbillä ei ole kokemusta lapsista tai muista eläimistä kuin kissoista. Jos haluat antaa Täbille loppuelämän kodin, laita viestiä tässä ilmoituksessa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Ensikodissa Täbistä on paljastunut iloinen ja touhukas, lapsenomainen puoli. Täbi rakastaa leikkiä yksin, kaverin ja ihmisen kanssa. Mattojen kanssa painiminen on Täbille mieluisimpia leikkejä. Kissa on silti vielä arka, eikä nauti kosketuksesta. Kosketukseen totuttelua harjoitellaan päivittäin herkkujen avulla. Täbillä onkin erittäin hyvä ruokahalu ja uskaltaa jo pyytää ruokaa hoitajiltaan maukumalla! Ensikodissa uskomme, että kissasta tulee ajan ja kärsivällisyyden kanssa ihana lemmikki jollekin. Tervetuloa siis tapaamaan Täbiä sovitusti Tampereen Kalevaan!

Tiedot

Ota yhteyttä