fbpx

Sulo

Sulo on nuori solakka poikakissa, jonka tausta on kissapopulaatiossa. Sulo tykkää leikkiä sulka- ja onkileluilla ja tulee hyvin toimeen muiden kissatalon kissojen kanssa. Populaatiotaustastansa vuoksi Sulo kaipaa kotiinsa kissakaveria. Yhdistykseltä kaveriksi voisi lähteä vaikka populaatiokaveri ja leikkikaveri Pikku-Peikko.

Sulo on perusterve ja käynyt hammastarkastuksessa, jossa todettiin ientulehdusta. Sulolle, kuten kissoille yleensä, kannattaakin opettaa hampaiden harjausta, joka ennaltaehkäisee hammasvaivojen syntymistä.

Sulo on rokotettu, sirutettu, kastroitu, useasti loishäädetty sekä FIV/FelV-testattu (neg.) Sulo asustaa Raholassa toimitilallamme.

Jos haluaisit adoptoida Sulon, laita hakemus sähköpostilla. Ota kantaa ainakin näihin:

  • Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä Sulo saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi Suloa odottaisi luonanne?

Sopivat kotiehdokkaat voivat tulla tapaamaan Suloa toimitilallemme Raholaan.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kaveri mukaan?

Pikku-Peikko

Mukaani ottaisin hänet. Tueksi ja turvaksi - oman kaverini. Tutustu kissakaveriini.

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.