Sulo ja Fenrir

Ihana parivaljakko Sulo ja Fenrir etsivät uutta loppuelämän kotia yhdessä. Sulo ja Fenrir ovat kesyjä kodinvaihtajia, jotka ehtivät asustamaan edellisellä omistajallaan kolmisen vuotta. Tälle kaksikolle sopii rauhallinen ympäristö, sillä Fenrir on hieman arka ja isot äänet saavat hänet pelokkaaksi. Tämä pari ei siis välttämättä sovellu lapsiperheeseen tai asustamaan muiden kissojen kanssa.

KKY:n kasvatti Sulo on n. 5-vuotias rento ja hurmaava pitkäkarvainen poikakissa. Sulo muutti ensimmäiselle omistajalleen jo pentuna ja on kesyyntynyt ihanaksi kotikissaksi. Sulo ei hetkahda vähästä, mutta imurin meteli ei silti kuulu suosikkeihin. Sulo intoutuu leikkeihin, hakeutuu välillä rapsuteltavaksi ja katsoo Fenririn perään. Sulolle maistuu mikä tahansa ruoka, ehkä vähän liiankin hyvin. Tästä syystä on hyvä tarkkailla Sulon painoa ja että Sulo ei varasta sisarensa ruokia. Sulolla on mahtava pitkä ja paksu turkki, jota tarvitsee harjailla ja aika ajoin leikata lyhyemmäksi.

Fenrir on suloinen n. 3-vuotias tyttökissa. Fenrir on kesy, mutta silti arka. Ensikotiin muuttaessa totuttelu uuteen ympäristöön otti oman aikansa. Erilaiset äänet saavat tämän neidin valppaaksi ja nopeasti etsimään turvapaikkaa, minne piiloutua. Ovikello, vieraat ihmiset, imuri, ulkoa tulevat äänet saavat korvat pystyyn ja silmät pyöreiksi. Leikkeihin Fenrir lähtee kuitenkin reippaasti mukaan. Arkuudestaan huolimatta Fenrir rakastaa rapsutuksia ja hakeutuukin usein ihmisen (tutun!) syliin tilaisuuden tullen.

Fenrir on hoikassa kunnossa ja ruuan suhteen nirso eikä pelätessään kykene syömään. Sen takia on erittäin tärkeää kannustaa ja seurata, että Fenrir saa tarpeeksi ravintoa ja nesteitä. Ensikodissa neidille on maistunut primecatin märkäruoka sekä applawsin raksut. Ruokavalion täytyy Fenrirille olla viljaton.

Kissat ovat terveitä, mutta ovat vielä menossa eläinlääkärille perustarkastukseen sekä tehosterokotteita varten.

Jos kiinnostuit tästä kaksikosta voit ottaa yhteyttä sähköpostitse. Kerrothan viestissä minkälaiseen kotiin tämä pari pääsisi:

– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut taloudellisesti eläinlääkärikuluihin, tarvikkeisiin ja laadukkaaseen ruokaan?
– Onko kotisi kissaturvallinen?
– Jos olet matkoilla, kuka huolehtii kissoista poissaolosi aikana?
– Pystyvätkö kaikki perheenjäsenet sitoutumaan kissojen hoitoon?

Nekala / Tampere
jutta.laamanen1@gmail.com