Sohvi

Sohvi on tyypillinen kärttyinen suomalainen – kissamuodossa.

Tämä pienikokoinen kaunotar tuli yhdistykselle viimeisillään tiineenä ja heti ensikotiin päästyään synnytti kolme pientä pentua. Pentuja hän vartioi ja puolusti sellaisella raivolla, että ensikodin palvelijan jalkoja tutisutti. Nyt sterilisaation ja pentujen pesästä pois kipityksen jälkeen on Sohvin aito rauhallinen, introvertti-luonne päässyt esiin. Halikaveria ei Sohvista välttämättä koskaan tule, vaikka ei se mahdotonta ole.

Sohvi kaipaisi kotia jossa hän voisi keskittyä olennaiseen: syömiseen, pallon pyydystämiseen, ikkunasta ulos katseluun ja ihmispalvelijan liikkeiden arvosteluun ylimielisen näköisenä. Mikäli häntä palvelee oikein hyvin, saattaa hän antaa luvan vähän rapsuttaa. Sohvi on täydellinen kissa sinulle, joka kaipaat rauhallista ja hiljaista yhteiseloa kissan kanssa. Sohvi ei sovellu perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Sohvi on steriloitu, rokotettu, madotettu, sirutettu ja fiv/felv-testattu (negatiivinen). Kesäkuussa Sohvilla ja pennuilla on esiintynyt hengitystieoireita.

Sohvia saa tulla sovittaessa katsomaan. Yhteyttä ottaessasi, kerro millainen koti sinulla olisi Sohville tarjota.

Tiedot

Ota yhteyttä