Sira ja Tero

Terve!

Me ollaan Sira ja Tero ja me etsitään yhteistä loppuelämänkotia. Me ollaan samasta paikasta päädytty yhdistyksen hoiviin ja kummaltakin puuttui ja lisäksi jouduttiin poistamaankin hampaita eli ollaan vähän hampaatonta porukkaa nykyään.

Hampaattomuudesta huolimatta ruoka maistuu ja otetaan rennosti. Ihmisten ruoan kerjääminen on opittu ja sohvalla makoilu on yksi lempihommista. Näin syksyn viiletessä on kissakaverin kainaloon kiva käpertyä pehmeälle sohvalle makoilemaan ja pitämään ihmiselle seuraa tv:n katselussa ja käsitöiden teossa. Toki välillä leikitään ja riehutaan; yön jälkeen on ainakin joku matto hoidettu rullalle.

Ensikodin palvelusväellä oli aluksi hankaluuksia tunnistaa kumpi meistä on kumpi, koska meillä on aika samantyylinen väritys ja etenkin kasvojen raidoitukset ja silmien “kajaalit” on kovin samanmoiset. Mutta siis Tero on 5-vuotias ja meistä pienempi sekä vaaleampi, Sira on 3-vuotias, isompi ja tummempi. Hännissä kummallakin on raidoitus, mutta Siralla on ihan hännänpäässä pidempi pätkä mustaa…Sira on tainnut käydä kastamassa sen maalipönttöön.

Me ollaan ajateltu, että meille sopisi koti aikuisessa seurassa, jossa osattaisiin olla meidän suhteen kärsivällisiä. Me ei vielä olla mitään siliteltäviä, mutta Teroa on onnistuttu herkkujen kera rapsutteleen ja ihan ilman herkkujakin koskemaan tassuihin ja silittelemään niitä. Herkkuraksut kiinnostaa Siraa niin paljon, että niitä uskaltaa napata jo ihan ihmisen vierestä, vaikka vähän osuisi ihmiseenkin samalla. Tero on jopa innoissaan syönyt ihmisen iltapalajogurttia samaan aikaan ihmisen kanssa. Täällä ensikodissa ollaan päästy myös lasitetulle parvekkeelle ja se on ollut kyllä kesällä ihan kiva juttu etenkin kun sielläkin sohva.

Me ollaan muuten voitu hyvin, mutta noita meidän suita tarvis seurata ja käyttää meitä jossain vaiheessa hammaslääkärissä tarkistuksessa. Meistä vois kysellä lisää tolla sähköpostilla ensikodista ja kertoa myös, että minkälainen koti meille olis tarjolla. Niin ja tulkaa ihmeessä katsoon meitä tänne ensikotiin kanssa!

Tero vasemmalla ja Sira oikealla
Leikit menossa