fbpx

Sira ja Tero

Sydänystävät Sira ja Tero etsivät yhteistä loppuelämän kotia. Kissat ovat iältään reilut 3 ja 5 vuotta.

Kaksikko näyttää samanlaisilta ja tunnistaminen voi olla aluksi vähän hankalaa. Sira on kuitenkin selvästi tummempi ja isompi, kun taas Tero pienempi ja vaaleampi. Kissojen luonteetkin ovat erit: tyttö on sähäkkä ja varovaisempi, poika on lempeä ja rohkeampi. Molemmat tykkäävät leikkiä keskenään ja ihmisten kanssa. Lempileikkejä ovat naru- sekä palloleikit. Lempileluihin kuuluu narujen lisäksi leluhiiret, pingispallot ja kissatunneli!

Kissoilta on poistettu useita hampaita, mutta niiden elämää se ei näytä juurikaan vaikeuttavan. Kaksikko syö hyvin ja nauttii ruokahetkistä kovasti. Erilaiset ruoat maistuvat: viljaton märkäruoka, kalat, sisäelimet, lihapullat ja jogurtti. Hampaattomuus ilmenee kissoilla välillä söpönä kielenpään vilautteluna, jolle me ensikodissa naureskelemme.

Tero nauttii jo rapsuttelusta ja saattaa tulla jopa syliin, jos ihmisen ja kissan välissä on peitto. Sira vierastaa kättä vielä, joten ihmisiin totuttelua täytyy Siran kanssa vielä harjoitella. Herkkuraksut kiinnostavat Siraa niin paljon, että niitä uskaltaa napata niitä ihan ihmisen vierestä, vaikka vähän osuisi ihmiseenkin samalla. Molemmat rakastavat nukkua pehmeän tyynyn päällä, mielellään sikin sokin saman tyynyn päällä.

Näille kaveruksille sopisi koti aikuisessa tai muutoin rauhallisessa seurassa, jossa osattaisiin olla kissojen suhteen kärsivällisiä. Koirista ja lapsista kissoilla ei ole kokemusta. Kissat ovat perusterveitä, sirutettuja, rokotettuja ja leikattuja. Kissat kävivät vielä kesäkuun aikana lääkärin tarkastuksessa ja siellä todettiin kaiken olevan hampaita myöten hienosti.

Jos sinulla on tarjota tälle ihanalle kaksikolle hyvä koti, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla ja sovitaan tapaaminen ensikotiin Tampereen Kalevaan!

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.