Close this search box.

Sikuri ja Sitruunapippuri

Sikuri ja Sitruunapippuri ovat nokialaiset siskokset, jotka viettivät elämänsä ensimmäiset 8 viikkoa luonnon armoilla, mutta ovat nyt täysin sopeutuneita kotikissoja.

Sikuri on siskoksista hieman rohkeampi, leikkisä ja seurallinen tyttö joka tykkää leikkimisestä ja ihmisten seurasta. Sikuri tykkää nukkua kylki kyljessä sisaruksiensa kanssa ja käyttää myös ensikoti-ihmistään henkilökohtaisena makuualustanaan.

Sitruunapippuri on sisaruksista aranpuoleisempi, mutta on rohkaistunut viime kuukausien aikana valtavasti. Sitruunapippuri on hurja metsästäjä ja rakastaa onkileluja enemmän kuin mitään. Pippuri tykkää myös pyöriä ihmisten jaloissa kimeästi miukuen ruoka-ajan koittaessa ja myös nukkua lähellä ensikoti-ihmistään sisaruksiensa tavoin.

Sitruunapippurin pienoisen arkuuden ja ujomman luonteen takia tytöt eivät sovi perheeseen, jossa on ihan pieniä lapsia. Tytöt eivät ole myöskään tottuneet koiriin, eikä heitä luovuteta vapaana ulkoileviksi.

Jos kolmen kissan diili mietityttää, niin siskosten veli Siksakki olisi myös valmis muuttamaan tyttöjen kanssa yhteiseen kotiin. Kaikkien kolmen sisarusdynamiikka on todella hyvä ja kaikki tulevat erinomaisesti toimeen keskenään.

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Muita kodinetsijöitä: