Search
Close this search box.

Siksakki

Siksakki on nuori nokialainen kollipoika, joka etsii kotia kahden siskonsa Sikurin ja Sitruunapippurin kanssa, mutta on myös valmis muuttamaan ilman siskoja toisen nuoren kissan leikkikaveriksi. Toiveissa olisi, että kotona jo asusteleva kissa olisi sellainen, joka jaksaa leikkiä ja painia Siksakin kanssa, mutta myös sellainen kenen viereen seurallinen Siksakki pääsisi lepäämään. Kollikissoilla on yleensä omanlaisensa leikit, joten toinen kolli voisi olla hyvä ystävä Siksakille.

Siksakki on ystävällinen ja läheisyydenkipeä poika, joka on ensikodissa tottunut tekemään kaiken yhdessä kotiväen kanssa aina ruoanlaitosta samassa sängyssä nukkumiseen. Siksakilla on ihana tapa herättää ensikoti isoilla puskuilla ja kovaäänisellä kehräyksellä, ja viettää ison osan päivästään ensikoti-ihmisen päällä makoillen. Myös aktiivisuutta leikkiin löytyy päivittäin, Siksakki tykkää kaikista leluista aina palloista onkileluihin ja tyhjiin vessapaperirulliin. Siksakki tykkää painia siskojensa kanssa päivittäin, mutta osaa myös rauhoittua ja antaa toiselle kissalle omaa tilaa, pomottelevaisuus jäi pois täysin kastroinnin myötä.

Siksakille on etsinnässä koti jossa annetaan pojalle hänen ansaitsemaansa hellyyttä ja missä kissa saa ottaa osaa päivän aktiviteetteihin ja olla täysillä mukana omistajansa arjessa. Siksakki ei ole tottunut koiriin, mutta voisi sopia lapsiperheeseen. Siksakkia ei luovuteta kotiin, missä ei ole muita kissoja. Siksakki on täysin sisäkissa eikä sovi ulkoilevaksi kissaksi.

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.