fbpx

Sihteeri

Noin 1-2v Sihteeri etsii pysyvää turvallista kotia.

Sihteeri on peräisin löytöeläintalosta ja saapunut ensikotiin  kesäkuussa 2021, joten kisu on vielä aranpuoleinen ja tarvitsee aikaa sekä kärsivällisyyttä luottaakseen ihmisiin. Sihteeristä on tullut ilmi että kaipaa kissaseuraa mutta tykkää myös olla itsekseen.

Sihteeri ei ole nirso, syö kaikenlaisia ruokia ja herkkuja aina kinkusta kalanappuloihin ja osaa käyttää vessaa siististi. Kilikellolelujakin ollaan välillä käyty heiluttamassa ja ruokailu sujuu jo hyvin lähellä ihmisiä, ujoudesta huolimatta.

Sihteeri on valtavan kaunis maatiaiskissa kilpparivärityksellä (mustaa, oranssia ja valkoista) ja suurilla keltaisilla silmillä.

Sihteeriä voisi uudessa kodissa olla vastassa myös toinen kiltti mutta seurallinen kissa joka sietäisi hyvin lajitovereitaan ja joka olisi valmis ystävystymään iki-ihanan Sihteerin kanssa. Sihteeri on seurustellut niin kollien kuin naaraidenkin kanssa, mutta liian dominoivat kissat eivät ole Sihteerin mieleen.

Kissa luovutetaan sirutettuna, rokotettuna, leikattuna, fiv/felv-testattuna (neg.) sekä loishäädettynä. Ei vapaasti ulkoilevaksi kissaksi! Ei luovuteta pienten lasten perheisiin kissan arkuuden vuoksi, ja kisu ei myöskään ole tottunut koiriin.

Jos haluaisit Sihteeristä oman kissakaverisi, ota yhteyttä sähköpostilla! Kerro kattavasti itsestäsi, kodistasi ja aiemmasta kissakokemuksestasi. Kisua pääsee tapaamaan ensikotiin kunhan vaan sovitaan etukäteen.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.