Shiri

Shiri on ylöjärveläisestä populaatiosta yhdistykselle muuttanut nuori kissaneito.

Shiri oli alkujaan kovin arka ja jännitti hirveästi ihmisen läsnäoloa. Sittemmin päästessään rohkeampien kissakavereiden seuraan Shirikin on koko ajan enemmän näkyvillä ja uskaltaa esimerkiksi tulla syömään ruokaa vaikka hoitaja istuisi vieressä. Muutto uuteen ympäristöön varmasti Shiriä tulee pelottamaan, mutta kivan kämppiksen Shiristä varmasti saa, kun malttaa odottaa luottamuksen rakentumista.

Shirin terveyden tilassa ei ole pahaa sanottavaa. Steriloinnin yhteydessä Shiriltä korjattiin napatyrä, mutta se ei aiheuta muita toimenpiteitä.

Shiri luovutetaan sirutettuna, rokotettuna, steriloituna ja FIV/FelV-testattuna (neg.) mielellään toisen kissan kaveriksi. Kerro hakemuksessasi, millainen koti ja arki Shiriä luonasi odottaisi. Käytä hakemuksesi apuna alla olevia kysymyksiä. Sopivat kotiehdokkaat pääsevät tapaamaan Shiriä toimitilalle Raholaan.

Kerro hakemuksessa ainakin:

• Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?