fbpx

Savu

Moikka mä oon Savu.

Mä tykkään jutella ihmisille miukumalla viereisestä huoneesta ja ne vastailee mulle, mutten kyllä ymmärrä mitä koittavat sanoa.

Mä oon pentukatraan villipeto! Enskamamma joskus heittää meille jäisiä raakalihapullia, kun se tietää et tykkään taistella niiden kans, jokaisen taistelun oon voittanut. Niitä syödessäni pidän kyllä kovaa meteliä, pitäähän ruoka murista olemaan paikoillaan. Kaikki raakaruoka on meikän ehdotonta lempparia.

Mä oon ihmisten suhteen rohkaistunut ihan törkeen paljon tässä syksyn mittaan! Oon vieläkin vähän ujompi kun muut, mutta annan muiden toimia tykinruokana. Jos enskamamma nostaa mut syliin, niin en mä siitä taistele itseeni vapaaksi, mutten erityisemmin tykkääkään tilanteesta. Sängyllä makoillessa kehrään kyllä kovaäänisesti jos mua silitetään. Joskus ihan vahingossa saatan kellahtaa selällenikin kun tykkään niin paljon!

Haluun seurailla kaikkia ihmisen touhuja, mut silleen sopivan matkan päästä. Ruoka-aikaan ei kyllä kiinnosta vaikka olis lauma ihmisiä paikalla, ruokakupille on päästävä. Oon rohkee jos kyseessä on sapuska.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.