fbpx

Sävel

Arviolta vuoden vanha, kaunis kilpparityttö Sävel on populaatiotaustainen, maaliskuun alussa kiinniotettu maatiaiskissa.

8.4. alkaen ensikodissa asunut neiti on kesyyntynyt aivan valtavasti. Luottamus ihmisiin on kasvanut ja Sävel on muuttunut kynsiä ja hampaita esittelevästä sähisijästä seuralliseksi, ihmisten puuhista kiinnostuneeksi kotikissaksi. Sävel viettääkin nykyään aikansa pääasiassa ensikodin ihmisten ja muiden kissojen parissa. Hän istuu aamuisin vieressä odottamassa, että palvelusväki nousee antamaan aamiaista ja on alkanut nauttimaan silittämisestä, kesäkuussa saatiin kuulla ensimmäiset kehräyksetkin silittäessä❤ heinäkuun lopussa Sävel tuli ekan kerran syliin nukkumaan ja sen jälkeen hän on uskaltautunut antautumaan koko ajan enemmissä määrin läheisyydelle ja huomiolle.

Muutokset Sävel ottaa melko raskaasti ja niistä toipuminen vie aikansa, joten oman kodin arjen olisi hyvä olla tasaista. Sävelellä on todettu toisen silmän kyynelkanavan arpeuma, mikä ilmenee silmän vuotamisena hieman normaalia enemmän, kun hän stressaa. Silmäkulman turkkia on tällöin hyvä pyyhkiä kuivaksi jotta iho ei ole jatkuvasti kostea, mutta muita toimenpiteitä tämä ei ole vaatinut. Arpeuma/vuoto ei Säveltä näytä vaivaavan, hän ei raavi sitä tms.

Sävel on utelias ja hyvin leikkisä ja tarvitsee tulevassakin kodissa ehdottomasti kissakaverin. Koirista ei kokemusta.

Hän on sisäsiisti, leikattu, sirutettu, rokotettu, madotettu ja FeLV/FIV-testattu (neg.).

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan Sävelelle pysyvän kodin, laita sähköpostia ja kerro taustatietoja itsestäsi. Kissaa saa tulla sovitusti katsomaan ensikotiin Nokialle.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.