Sametti ja Mohair

  • Suloinen kaksikko etsii yhteistä loppuelämän kotia.

Noin 8 v poika Sametti on rauhallinen ja tykkää leikkiä erityisesti ihmisen kanssa naruilla. Kissasta on tullut ensikodissa rohkea ja jutteleva. Sametti hakeutuu aktiivisesti ihmisten läheisyyteen ja nauttii silityksistä samalla kehräten äänekkäästi. Kissa ei ole sylikissa, ainakaan toistaiseksi. Kodilta vaaditaan malttia ja halua rakentaa luottamussuhdetta kissoihin kaikessa rauhassa.

Noin 5-6 v Mohair on pikkuinen, mutta sähäkkä neiti. Tällä hetkellä ensikodissa vasta harjoitellaan ihmisen kanssa olemista. Kissa on vielä arka ja totuttelu ihmisiin vaatii enemmän kuin Sametilta. Uskomme kuitenkin Mohairin ottavan pikkuhiljaa myönteistä mallia rohkeasta kissakaverista. Mohair osoittaa mielenkiintoa leikkejä kohtaan ja iltaisin kissa käykin usein nappaamassa narun Sametin ja ihmisen leikeistä itsellensä. Kissaan tutustuminen siis kannattaa tehdä juuri leikin kautta, sillä kissa ei ole kovin perso esimerkiksi herkuille.

Toivomme kissoille rauhallista kotia, jossa ei asu ainakaan pieniä lapsia tai koiria. Kissojen rajoja tulee kunnioittaa uudessa kodissa, johon sopeutuminen vie aikansa. Kissat tarvitsevat ihmisen, joka on kiinnostunut näkemään vaivaa suhteen rakentumisen eteen.

Jos haluat tulla tapaamaan kissoja Tampereen Tammelaan, kerro sähköpostiviestissä itsestäsi ja siitä, minkälaisen kodin olisit valmis tarjoamaan.

Kissat on leikattu, rokotettu ja testattu tautien varalta ja todettu terveiksi.

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.